Hvordan til at krydse ud ord på Microsoft Word

Hvordan til at krydse ud ord på Microsoft Word

Hvordan til at krydse ud ord på Microsoft Word

Microsoft Word tillader bruger hen til format dokumenter ved at ændre skrifttyper, tilføje farver og gør andre redigeringsændringer. En funktion af softwaren er evnen til at krydse ud ordene. Når du bruger denne funktion, forbliver ord, men en linje tegnes vandret gennem midsection af bogstaverne. Du har mulighed for at tilføje en linje eller to.

Højdepunkt den ord, du ønsker at krydse. For at gøre dette, placere markøren i begyndelsen af ordet, hold din venstre museknap nede, flytte markøren hen over ordet og slip derefter knappen.

Klik på indstillingen "Format" i menulinjen øverst på skærmen, og klik derefter på "Skrifttype" udvalg i drop-down menuen, der vises.

Placer markøren på det markerede ord, og tryk på den højre knap på musen. Klik på "Skrifttype" udvalg i den menu, der åbnes, og det vil tage dig til det samme sted, at vejledningen i trin 2 tog dig.

Marker afkrydsningsfeltet "Gennemstregning" at krydse ud din fremhævet word.

Klik på "Dobbelt gennemstreget", hvis du ønsker skal krydse ordet med to linjer i stedet for én. Klik på "OK" for at fuldføre kommandoen og lukker menuen.

Related Articles