Hvordan man laver farvet glas elementer

Dekorative glas har fortryllet seerne gennem historien med sin evne til at reflektere og diffus lys. Moderne Glasmosaik er en spændende håndværk for håndværkere på alle niveauer. En indledende investering i udstyr og forsyninger er nødvendige. Praksis med enkle mønstre at starte. Som dine evner udvikles, gå videre til større og mere komplekse designs. Et enkelt projekt kan føre til en livslang interesse i farvet glas.

Instruktioner

Glasmosaik Sun Catcher

1 Vælg en enkel, flad sun catcher mønster for projektet første glasmosaikker.

2 kopier mønster med kalkerpapir, så du har 2 eksemplarer, adskilt fra bogens mønster.

3 Vælg, hvilke stykker af farvet glas, du vil bruge til dette projekt. Farve dit mønster med farveblyanter eller farvet blyant ved hjælp af farverne på den markerede glas til preview dit design.

4 spor over et af mønstre med et fedt mærkning pen. Spidsen skal være mindst 1/8 tomme tyk. Den fede kontur giver mulighed for plads til de kobberfolie og lodde.

5 skær apart mønster med en saks. Afbrød alle spor af mærkning pen linjer.

6 spray mønster stykker let med selvklæbende håndværk spray og lad den tørre indtil bare lidt tacky at røre.

7 sted snit mønster stykker, lim side ned, på toppen af farvet glas stykker, matchende til de passende farver pr. dit design.

8 score omkring kanterne af mønster stykker med blyant greb olie cutter.

9 greb indvendigt kant af hver scorede linje med sæt af kører tænger nær, men ikke over indersiden kant af partituret.

10 greb den udvendige kant af den samme score med par af glas bryde tænger støder op til de kørende tænger. Gøre en hurtig nedadgående snapping bevægelse med glas bryde tænger til snap off stykker glas omkring designet.

11 grind off ujævne kanter af glasset indtil selv med papir mønster.

12 vaske glas med vand og lidt opvaskemiddel til at fjerne olie og limet mønster stykker.

13 Vedhæft kobber folie, lim side ned, til alle kanter af de farvede glas stykker. Skære folien hvis nødvendigt, men sørg for at overlappe kanter, når der tilføjes et nyt stykke. Overholde og polere toppen af folien med kanten af en ske, eller med en burnishing tool (fås på farvet glas levering butikker), indtil den kobberfolie er glat og fri for luftlommer.

14 sted glas stykker på et stykke af homasote bestyrelse (tilgængelig på hardware og hjem forbedring butikker). Brug den anden trykt mønster som en guide, og arrangere de udskårne stykker af folierede glas ved siden af hinanden til at ligne det oprindelige mønster.

15 børste hver kant af kobberfolie med lodning flux. Lodde glas stykker sammen én kant ad gangen ved hjælp af knappenåle til at holde stykker på plads på homasote bord, mens du arbejder.

16 lad den færdige stykke cool så vende det om og lodde en runde loop af kobbertråd til toppen til at hænge sun catcher i vinduet.

17 vaske sun catcher med vand og en lille fad vaskemiddel for at fjerne alle spor af lodning flux og olie.

Related Articles