Flamingo gaver

Flamingo gaver

Farverige og unikke, flamingoer er tropiske fugle, der har tjent kitsch appel rundt om i verden. Når du vælger en gave til en flamingo elsker, tænke ud over nu-kliché, liv-size lyse pink plastik fugle satset i forhaver. Der er gaver der passer til hver flamingo fan, montering hver personlighed og indretning, og spænder fra dollar-bin billige at over-the-top dyrt. Uanset hvad dine behov, du kan være kreativ når giver en flamingo-tema til stede.

Holiday Decor og meget mere

Flamingoer lysne jul og andre sæsonbetonede ferie i form af lys strygere, ornamenter og lysarmaturer. En jul flamingo flag gør det muligt for modtageren gave at annoncere til hele nabolaget bare hvor meget hun elsker de tropiske fugle. Give hende et par flamingo Santa sokker eller stemmelighed jul flamingo til jazz op en traditionel arbejde ensemble. Der er endda bøger indarbejde flamingoer i Christmas story.

Køkken elementer

Fra salt og peber shakers til kuverter og porcelæn er flamingo-tema gaver let tilgængelige på nyhed forretninger og butikker. Design spænder fra spraglede og farverige til underspillet elegance; Du kan finde søde lyse plast ware lige så let som smukke ætset glas stykker. For en underspillet gave, par et sæt af flamingo vin propper og en proptrækker med din foretrukne flaske vin, wrap alle pakket i flamingo-tema gave. For en mere indlysende nuværende, kan en farverig flamingo-formet serveringsskål fyldes med godbidder som plast flamingo tandstikkere, en flamingo vasken si og svamp indehaveren, plus et sæt af flamingo køkkenruller.

Vedtage en Flamingo

En flamingo vedtagelse giver din gave modtager støtte bevarelse indsats af den amerikanske flamingo gennem den nationale zoologiske have i Washington, D.C. og Smithsonian Conservation Biology Institute. Optagelse salær inkluderer en 12-tommer Plys flamingo, en faktaark og et foto af den vedtagne arter. Din gave modtageren vil nyde, at hun får at "forældre" sit yndlingsdyr uden ansvar eller vedligeholdelse.

Flamingo smykker

Fra dumt at stilfulde er flamingo smykker en stor gave for enhver fugl elsker. Håndmalede smykker stykker kan variere fra træ øreringe til harpiks vedhæng. Wearable kunst er en dyrere løsning, men vel værd at prisen. En fantastisk sølv pin, glamourøse halskæde eller mousserende flamingo ring spækket med pink safirer og diamanter vil gøre for en skattet gave, der inkorporerer sjov og mode.

Unikt plastik værftet flamingoer

Nemlig dem hvem ikke kan bryde ud af plast værftet flamingo vanen, er der en ny generation af produkter, der er designet til at tage flamingo lune til et helt nyt niveau. Græsplæne dekorationer kommer i en regnbue af farver, herunder neons og metallics, gør hot pink bare en mulighed. Netværk-O-Mingos tilbyder en quirky twist på den makabre, og skræddersyede sports team flamingoer tillade modtageren gave til at fejre hans foretrukne fugl og hans favorit hold på tidspunktet.

Related Articles