Hvordan man downloader et gratis film editor med specielle effekter

Hvordan man downloader et gratis film editor med specielle effekter

Mange video redigering programmer med specialeffekter værktøjer findes. De mere omfattende programmer kan være dyrt, men selv disse tilbyde gratis prøver af deres software. Special effects-software kan variere fra meget simple (grundlæggende farvekorrektion) til yderst avancerede (CGI imaging.) De fleste brugere vil kræve en tutorial, før de er i stand til at bruge mere avancerede effekter. Adobe Premiere Pro, After Effects og Sony Vegas alle tilbyder grader af specialeffekter kapaciteter, og hver af disse programmer er tilgængelige til download en gratis prøveversion.

Instruktioner

1 besøg Adobes hjemmeside for at downloade den nyeste version af Adobe Premiere Pro. Det er primært en video-redigering program gearet til redigering længere klip, og det giver også mange specielle effekter, selv betragtes som grundlæggende i forhold til programmer som After Effects.

2 besøg Sony Creative softwares hjemmeside for at downloade den nyeste version af Sony Vegas. Sony Vegas er meget lig Premiere Pro, idet dens vigtigste funktion er videoredigering. Programmet er gratis at hente som en prøveversion. Vegas tilbyder færre specialeffekter end Premiere Pro, men det er en "lettere" program, der kræver færre systemressourcer til at fungere.

3 besøg Adobes hjemmeside for at downloade Adobe After Effects. Det tilbyder primært forskellige typer af audio- og video effekter. Maksimere anvendelsen af programmet er ikke let, da After Effects er ganske omfattende. Brugere opfordres til at download tutorials og læse på programmet funktionalitet. Mange reklamer, musikvideoer, TV-shows og endda film bruge After Effects til at hjælpe med at skabe sømløse effekter.

Related Articles