Sådan Set up en DNS-323 FTP Server

Sådan Set up en DNS-323 FTP Server

D-Link DNS-323 enheden sluttes til et netværk, giver netværket sikkerhedskopiering og fildeling funktioner med dens indbyggede harddisk. Brugere kan aktivere og konfigurere en FTP-server på DNS-323, opsætning af peruser fil adgang og globale FTP-serverindstillinger. Op til 10 brugere kan tilsluttes DNS-323 FTP server på en gang, på det lokale netværk eller via internettet. D-Link's FTP server tillader downloade og uploade til enheden ved hjælp af standard funktioner inkluderet med alle operativsystem, herunder Windows Explorer.

Instruktioner

1 Indsæt cd'en DNS-323 i CD-drevet i computeren.

2 Klik på "Nem Søg Utility" i vinduet D-Link, der vises.

3 Klik på DNS-323 enheden på listen, der vises, og klik på "Konfiguration."

4 skrive "admin" i boksen Brugernavn på login-siden og DNS-323 adgangskode i boksen adgangskode. Lade adgangskodefeltet være tomt, hvis du ikke har angivet en brugerdefineret adgangskode.

5 Klik på "Konfiguration."

6 Klik på "Avanceret" øverst på siden, og "FTP-Server" i venstre side.

7 Klik på boksen "Bruger" og klik på et Brugernavn, eller konfigurere indstillinger for alle konti ved at klikke på boksen "Alle konti".

8 Tillad adgang til alle filer og mapper ved at klikke på "Root" eller Vælg en bestemt mappe ved at klikke "Gennemse på," browsing til mappen og klikke på "Åbn."

9 Definer læse/skrive-tilladelser ved at klikke på boksen "Tilladelser" og klikke på en indstilling.

10 Klik på "Tilføj".

11 angive de maksimale brugere, der kan tilsluttes til FTP-serveren på samme tid ved at klikke på boksen "Max User" og klikke på et tal på listen.

12 sæt en bestemt port til FTP-serveren ved at skrive det i boksen "Port".

13 Klik på "Anvend".

Related Articles