Hjemmelavet baldakiner & markiser

Hjemmelavet baldakiner & markiser

Markiser kan give god dækning fra elementerne. Hvis du har en åben veranda eller terrasse, er gør en markise til det en fantastisk måde at give lindring når du er udendørs eller forsøger at underholde gæster. Hvis du kan sy, selv en lille en smule, er hvilket gør en markise simpelt at gøre. Gør din egen markiser er omkostningseffektive, fordi at have det gjort professionelt kan være dyrt.

Instruktioner

1 måle det område du ønsker at dække med en markise. Nedskrive disse målinger. Tilføje en ekstra ti inches bredde og højde for pole tarme. Tilføje en ekstra seks inches længde for hemming.

2 læg dit lærred og afmærke målingerne med en markør. Skåret ud af lærredet.

3 gøre pole tarme på bredde sider af lærredet ved at folde tre inches af lærredet og derefter folde en anden tre inches alt seks inches af foldede stof. Når du har stoffet foldet, Fastgør det på plads.

4 brug en kraftig kanyle med kraftig nylon tråd. Sy pole tarmene på plads. Sørg for at du bruger et søm, som vil være sikker.

5 fold den nederste kant af fortelt op en tomme og derefter en anden tommer, Fastgør det på plads. Tage din nål og tråd og sy kanten lige over. Sørg for, at syningen er sikker. Når alle syninger er sikker og færdige sæt lærred til side.

6 Tag din målebånd og måle det område, hvor din markise vil blive monteret på væggen. Denne måling er til placering af øskner, som styrker huller. Målinger af området fortælle dig hvor mange øskner du har brug for. Plads øskner omkring 6 inches fra hinanden. Markere målinger på lærredet for placeringen af tyller.

7 Læs anvisningerne, der følger med grommet kit grundigt før du knytter tyller. Bruge de værktøjer, der følger med grommet kit. Tillægge de målte varemærker på lærredet tyller.

8 Indsæt polakkerne i kabinettet på hver side af den af lærred. Vedhæfte din polakker til huset. Der vil være instruktioner, der kommer med polakkerne. Sørg for at du læse alle instruktionerne omhyggeligt før du installerer polakkerne at hus.

9 tillægge hus på øskner på verandaen. Du kan bruge skruer og en boremaskine. Sørg for at din skruer er længe nok til at sikre tyller.

Related Articles