Hvordan man kan gå om formerings Brugmansia træ/Angel trompet for at gøre et nyt anlæg

Hvordan man kan gå om formerings Brugmansia træ/Angel trompet for at gøre et nyt anlæg

Engletrompet er en slægt af flerårige, blomstrende buske, der almindeligvis omtales som angel trompeter på grund af formen af deres blomster. Vokser til mellem 9 og 30 fod i højde, brugmansia funktioner store ægformede blade og en sommertiden afgrøde af hængende trompet formede blomster der varierer i farve fra scarlet til elfenben. Det er kun hårdfør til-9.44 grader Celsius, så det virker kun udendørs i USDA zoner 9 til 11. Den kraftige karakter af brugmansia egner sig til vegetativ formering, og det vil let danne nye planter fra stængel-spidsen stiklinger gemt i fugtig, dræning rode jord.

Instruktioner

1 kombinere 4 dele sphagnum, 1 del perlite, 1 del vermiculit og 1/2 del gartneri sand til at skabe et godt afdrypning soilless potning medium, eller brug en kommercielt tilberedt blanding lavt organisk materiale. Bland komponenterne, indtil godt integreret og relativt homogen.

2 Fyld en 1-gallon børnehave pot med blandingen. Anvende 5 inches af vand til at mætte mediet gennem det meste af dets dybde. Lad det dræne i mindst 20 minutter inden plantning af stiklinger i det.

3 Vælg flere stiklinger fra en sund, etablerede brugmansia plante. Vælg halvhård vækst fra de seneste vækstsæsonen med grønne kviste på spidsen og blød beige bark i slutningen. Kigge efter en forgrening "Y"-formet stilk toppet med blade og blade knopper.

4 hold bypass grensakse på en 45-graders vinkel omkring 6 inches fra den grønne top. Snip grenene og fjerne alle men tre eller fire blade fra toppen. Anbring stiklingerne i en vase med vand i 10 minutter til at standse strømmen af latex sap.

5 forberede hver skære et 2,5-til-3-tomme-dybe hul i soilless potning mix. Stikke huller med en blyant eller andre lange, slanke gennemføre.

6 dyppe enderne af brugmansia stiklinger i rode hormon indtil nederst tredjedel er belagt med stoffet.

7 indsætte en skæring i hvert hul og let fast i jorden. Overvåge fugtighed i jorden hver to dage for at sikre det er jævnt fugtig. Tilføj 1/2 tommer vand, når jorden føles tør i en dybde på 1 tomme. Kingsize ikke stiklinger eller de kan rådne.

8 Placer puljen, hvor den kan modtage lyse, indirekte lys og hvor temperaturer ophold over 18,3 grader Celsius på alle tidspunkter.

9 test for rødder efter 20 dage ved forsigtigt tugging på skæring. Rødderne har dannet hvis opskæring modstår bevægelse. Se efter tegn på vækst fra da af.

10 transplant brugmansia træer til nye gryder eller udendørs i en solrig, dræning seng i sensommeren eller det tidlige forår, afhængigt af klimaet.

Related Articles