Sådan reparation tæppe frynser

Sådan reparation tæppe frynser

Tæppe fringe kan rive, knude og flosse nemt, nødvendiggør reparation. Værdifulde eller håndlavede tæpper med beskadigede frynser behandles kun af professionelle velbevandret i tæpper og tæppe reparationer. Dog kan frynser på en maskine-made tæppe fastsættes af boligejer, der har nogle syning færdigheder. Køb af udskiftning frynser og nogle hurtige syning vil gøre tæppe ser ud som ny.

Instruktioner

1 match beskadiget fringe med pre-made frynser. Pre-Made fringe kan findes på stof butikker og sælges af foden eller værftet. Købe nok fringe for at erstatte hele længden af nicheaktørerne og tilføje 3 inches til måling. Vælg en udskiftning med længere frynser end de eksisterende for fuldstændig dækning af de gamle frynser.

2 Reparation beskadiget tæppe områder findes langs kanten ved hjælp af et tæppe søm til at beskytte tæppet fra flosser yderligere. Et tæppe søm er en indpakning søm, som sløjfer rundt i kanten af tæppet. Når syet stramt og med tunge tråd, fungerer tæppe søm godt for at forhindre yderligere skader.

3 Placer det ny fringe på tværs af toppen af den gamle frynser og fastgøre den på plads. Lad den ekstra fringe hænge over begge ender af tæppet, fold det under tæppe og pin på plads.

4 brug en heavy-duty tråd, der matcher nicheaktørerne farve og hånd-sy det ny fringe til den gamle frynser. Dække de gamle frynser og eventuelle udsatte bindende helt.

5 flip tæppet over og sy enderne af frynser på bagsiden af tæppet. Sy stramt for at holde nicheaktørerne sikkert på plads.

Related Articles