Populære Christmas gaver til piger aldre 4 og 5

Populære Christmas gaver til piger aldre 4 og 5

Populære Christmas gaver til piger aldre 4 og 5

4 - og 5-årige piger har levende fantasi og masser af energi. De kan blive aktive hele dagen hvis de har ting til at holde deres hjerner besat og deres travle hænder. De er glade for indendørs eller ude, og der er mange gaveideer, der appellerer til deres spirende interesser. Vælge julegaver, der holder dem glade og aktive for kommende måneder.

Christmas beklædning

En stor gave til en 4 - eller 5-årig pige er jul pyjamas. Det er endda en særlig oplevelse at få lov til at åbne denne gave på juleaften. En flannel natkjole eller pyjamas sæt dekoreret med snefnug, rensdyr eller søde alfer vil helt sikkert sende hende i seng med sugarplums på hendes sind. Hun vil vågne op kamera klar og klædt for del på Julemorgen. Give hende en ny ferie outfit til at åbne på jul. En rød velour nederdel, der snurrer når hun spinder og en darling par røde, funklende sko vil gøre hendes dag.

Cykel

Hvad kunne være mere spændende end at vågne op til en ny cykel under juletræet? En cykel fra julemanden, eller mor og far, er en øjenåbnende gave, at hun aldrig vil glemme. Jul rød er en fantastisk farve, mynte grøn er sjovt, eller gå med den lyserøde, der synes front og Center i enhver piges drøm. Sørg for at medtage en klokke og streamers til styret. Hvis din lille man ikke er klar til en cykel, vil en ny motorcykel med alt tilbehør få hende lige så pænt.

Håndværk

Små piger elsker at lave håndværk, og der er så mange muligheder for at motivere hendes indre kunstner. Bøtter af farvestrålende ler, en kagerulle og cookie cutters for at gøre designs får hendes formning og æltning. Perler til at lave smykker for hendes familie og venner vil holde kreativitet flyder. Inspirere hende med maling, farveblyanter, farvede blyanter, håndværk papir og lim. Tilføje nogle pailletter, garn, gamle knapper og glitter at få ideerne flyder. Der findes mange færdige håndværk kits: sæbe- eller Lysfremstilling, gummistempel samlinger, ansigtsmaling sæt og mosaik projekter. Hun vil gerne starte crafting før gaver er alle åbnede.

Dress-Up tøj

En verden af forstillelse er meget vigtig for små piger. En kjole-up boks med en række forskellige outfits genererer masser af fantasifulde leg. Hun kan være alt fra en mor til en superhelt. Et diadem og en tryllestav er altid gode valg, og tilføje nogle elementer fra din egen tøj kollektion; et par gamle højhælede sko, nogle perler eller en pung vil spændingen hende. Gøre dig egen dress-up box med elementer fra en Sparsommelighed butik eller købe en færdiglavet samling.

Udendørs sjov

Der er så mange aktiviteter 4 - eller 5-årige piger kan lide at gøre udenfor. En sjippetov, fortov kridt og hula stålbøjler aldrig gå ud af stil. Gøre hende lykkelig med en boble sæt; kæmpe boble tryllestave er ekstra sjov. Give hende et barns skovl, rake og vandkande så hun kan have lige ved siden af mor og far. Dette er bare den rigtige alder for hendes første par inline eller rulleskøjter. Et telt og sovepose vil være sjovt at bruge udendørs i foråret, eller indendørs indtil vejret varmer.

Related Articles