Hvordan man laver en hooded Grim Reaper kåbe

Manden med leen er en favorit Halloween kostume, som er enkel at lave endnu effektiv indvirkning det gør. En simpel kappe bæres over sort tøj kan ledsages af en scythe og sort / hvid ansigtsmaling eller en maske for maksimal effekt. Selv om kostume butikker sælger grim reaper outfits, er det nemt at spare penge ved at gøre en hjemmelavet hætteklædte grim reaper outfit. Denne ærmeløs, hætteklædte kåbe indebærer ikke selv nogen syning.

Instruktioner

1 lægge rektangel sort materiale ud flad og fold i halve på langs.

2 at holde stoffet foldet og drapere det over dit hoved eller lederen af den person, der vil være iført det hvis du gør det til en anden. Den centrale fold skal køre fra forsiden til bagsiden af bærerens hoved og ned deres ryg, med stof falder ned enten side af ansigtet, næsten som hår. Dette vil danne hætten. Træk forreste frem lidt for at tillade hætte til dels obskure ansigt.

3 holde hætten på plads, bringe siderne af materialet frem over skuldrene og bruge en hånd til at holde begge sider af kåbe sammen under hagen på hals højde.

4 ved hjælp af en sikkerhedsnål, broche eller lås, fastgør de to sider af cape sammen på hals niveau.

5 check hvis længden af kåbe på bagsiden er passende og ikke en udkobling fare. Nu det er fastgjort sammen, bør det være løs nok rundt om halsen til at fjerne over hovedet uden at åbne låsen. Eventuelt fjerne det og skære væk eventuelle overskydende stof.

6 for at holde hood i form, kan du ønsker at stryge hood del af cape langs den fold, du oprettede i starten før iført det. Dette vil skabe lidt spidse form af Grim Reaper's hætte.

Related Articles