Sådan firkantet en tilføjelse til en bygning

Sådan firkantet en tilføjelse til en bygning

Firkantede fundament er afgørende, og ikke kan gøres når fundamentet er hældt. Cirklens Foundation har at blive gennemstegt fra jorden. Firkantede fundament betyde tilføjelsen vil gå op pænt, og at alle andre materialer som knopper, sidespor og endda tagsten kan anvendes med firkantet, flush kanter. Cirklens er den første ting du skal gøre, når æglæggende ud din næste bygning supplement.

Instruktioner

1 Læg din foundation på jorden. Tryk på en pæl i hvert hjørne med en hammer. Drive to hjørne stakes direkte ned i jorden, at røre ved grundlæggelsen af den eksisterende bygning, hvor du vil bygninger til at deltage.

2 krog spidsen af målebånd til spidsen af en af indsatserne rørende den eksisterende fundament. Gå diagonalt over til den tilsvarende indsats og måle på spidsen af denne aktiepost. Skriv ned måling.

3 Placer spidsen af målebåndet på andre staven at røre ved instituttet. Gang diagonalt til den tilsvarende indsats og tage måling. Du burde have taget målinger på tværs af instituttet i en "X" mønster.

4 Sammenlign de to målinger. Hvis fundamentet er helt firkantet vil målingerne være nøjagtig den samme. Hvis målingerne er slukket, trække op en af indsatserne på udenfor perimeteren og flytte det enten ud yderligere, eller mod den eksisterende bygning et par inches.

5 kontrollere målingerne igen ved at måle "X" mønster. Hvis målingerne er stadig ikke lige, bevæge sig uden for indsatserne i eller ud igen og måle indtil de to målinger er ens.

Related Articles