Hvor meget koster Spaying?

Hvor meget koster Spaying?

Omkostningerne ved spaying en kat eller hund kan variere meget afhængigt af geografi og enkelte dyrlæge politikker. Selvom nogle dyrlæger opkræver så lidt som £32, kan andre kræve mere end £195.

Betydning

Fjernelse af æggestokke og livmoder af enhver pattedyr er en større operation, der skal udføres meget omhyggeligt for at undgå store problemer. Hvis der anvendes substandard materialer eller procedurer, kan et dyr ansigt større sundhedsmæssige komplikationer.

Overvejelser

Spaying dyr, der er gravide eller har farlige uterin infektioner vil næsten altid være dyrere fordi operationen er langt mere kompliceret og risikoen for at dyret er større. Nogle dyrlæger opkræve mindre til spay yngre dyr af samme grund.

Potentielle omkostningsbesparelser

Nogle dyrlæger gøre pre kirurgisk blodprøver valgfri gemme ejere nogle penge, måske omkring £26. Men disse test kan advare dyrlæger og ejere af eksisterende sygdomme, som kan komplicere operationen. Andre dyrlæger kan gøre smertestillende valgfri, men ejere bør overveje, om de potentielle besparelser er det værd.

Andre måder at spare

Kræver forskellige veterinaere klinikker til at spørge om deres priser er helt i orden, men sørg for at besøge og stille masser af spørgsmål til at sikre, at du er fortrolig med renlighed og politikker af lavere omkostninger klinikker.

Fun Fact

Hvis spaying en pet synes dyrt, mener, at en lignende operation (total hysterektomi) hos mennesker koster omkring £5,850 i gennemsnit.

Related Articles