De bedste udendørs terrassevarmere

De bedste udendørs terrassevarmere

Har du nogensinde finde dig selv ønske at jer kunne forlænge den tid, du bruger udendørs på din terrasse i efterår eller tidlige forår, men chill sender dig tilbage inde for tidligt? Hvis ja, er der et udvalg af terrassevarmere, der vil give varme til dig og din familie og venner samtidig udvide din terrasse brug forbi sommermånederne.

Haven solen gulv stående 44.000 BTU propan drevet gårdhave varmelegeme

De bedste udendørs terrassevarmere

Have sol terrasse varmer er overkommelige endnu leverer 44.000 BTUs af strålevarme, der kan nå op til 15 fod. Denne vandvarmer er konstrueret af rustfrit stål, der kan rumme op til alle vejrforhold. Det har en let lys-trykknap Tændingssystem, som ikke kræver batterier. En indbygget sikkerhedsventil vil slukke enheden straks hvis ovnen er nogensinde tippet over. Forbrugerne rapporterer, at denne model er let at samle. Det er tilgængelig i hjemmet forbedring butikker og online butikker.

Designere Edge varme Zone udendørs terrasse varmer H-1200

De bedste udendørs terrassevarmere

Designere Edge varme Zone kan monteres enten på loft eller væg af en gårdhave. Det kommer med en 12-fods ledning med switch og kan opvarme 100 kvadratfod af udendørs plads. Det kræver en Helen guld serie 1200 watt varmelampe. Boliger af denne vandvarmer er bygget trykstøbt aluminium. Denne model leveres med en begrænset 1 års garanti og er en af de mindst dyre udendørs terrassevarmere. Det er tilgængelig online.

Brand forstand 60404 indendørs/udendørs infrarødt varmelegeme

De bedste udendørs terrassevarmere

Det unikke design af brand forstand vandvarmer vil tillade enhed at tillægge nogen standard patio tabel paraply Center pole. Det når fulde kapacitet i et par sekunder og går ud over almindelig husholdning elektrisk strøm. Det kører lydløst og ikke varme luft, men snarere fysiske objekter inden for området. Dette giver varme til at være upåvirket af vinden. Brand forstand varmeren har tre varmeindstillinger og forbrugerne rapport nem installation. Det er tilgængelig online.

Brand vægmonteret forstand rustfrit stål infrarød terrasse varmer

De bedste udendørs terrassevarmere

Brand forstand rustfrit stål væg monteret infrarød gårdhave vandvarmer vandvarmer opererer på 90 procent opvarmning effektivitet og koster mindre at drive end de fleste propan terrassevarmere. Det giver op til 9 fod af varme og vil ikke blive påvirket af vinden. Det kommer med en væg-montering beslag og er nem at installere. Varmeren er tilgængelig på hjem forbedring butikker og online.

Related Articles