Hvordan man kan bruge et Multimeter til at kontrollere kontinuitet

Hvordan man kan bruge et Multimeter til at kontrollere kontinuitet

Elektricitet er på grund af strømmen af ladede partikler gennem ledninger, og giver mulighed for menneskeheden luksusartikler såsom belysning, opvarmning og tv. Elektriske kontinuitet henviser til situation hvor elektricitet kan flyde gennem en ledning med lidt modstand. Et digital multimeter er en bærbar enhed i stand til at måle spænding, nuværende, og elektriske kontinuitet. Enheden har en hoveddel og to måling sonder med metallisk tips, der er forbundet til den komponent, der er ved at blive testet.

Instruktioner

1 Tilslut måling sonder til digital multimeter. Tilslut den røde sonde til pluspolen og den sorte sonden til den negative terminal.

2 Tænd multimeter ved at dreje på drejeknappen på forsiden med uret. Vælg funktionen kontinuitet. For at teste multimeter arbejder, bringe to måling sonderne i kontakt med hinanden. Multimeter bør gøre en akustisk bip. Dette angiver elektriske kontinuitet.

3 Sluk den elektrisk komponent, der bliver målt og måling sonder på tværs af det. Hvis komponenten er kontinuerlig, så måleren vil gøre en bippende lyd. Hvis komponenten ikke er kontinuerlig, kan ingen lyd høres. Sluk multimeter efter måling.

Related Articles