Hvordan man laver køkkenskab Shaker døre

Skabslåger kan er omdrejningspunktet for køkkenskabe og supplere eller tage væk fra den overordnede æstetik i køkkenet. Flere og flere boligejere bruger kabinetter med overlay døre på grund af deres billedramme look. Uanset om de er rejst panel, glaspanel eller shaker døre, frame look forårsager kabinetter til at se mere arkitektonisk lyd. Døren du gonna gøre her er for en regelmæssig 30-tommer-af-27-tommer køkken vægskab. Husk at gøre døre en tomme større i både bredde og højde i døråbningen.

Instruktioner

1 sæt så hegnet omkring bordet i to inches. RIP to stykker fra hver af 1-by-6-by-30-inch tømmer.

2 Indstil så hegnet omkring bordet på 3/16 tommer. Lavere blade til en halv-tomme. Skær en rille i de lange kanter af de fire stykker. Derefter vende dem rundt til at skære en groove på den samme kant fra anden siden af tømmer. Dette vil resultere i en groove, der er 3/8-tommer-af-1/2-inch.

3 mål fra slutningen af to af 30-tommer-stykker og gøre en mark på 20 inches. Klippe disse med elektrisk mitre saven. Disse er skinnerne (vandrette stykker) af shaker dørkarmen. Sæt hegn af bordet så på ½-tommer over vingen. Indstille højden af bladet til 3/16 inches. Skære 20-tommer-stykker på tværs af korn på begge sider og begge ender.

4 sæt så hegnet omkring bordet på 3/16-inch over vingen. Hæve blade op til ½ tomme. Stå 20-tommer-stykker på enderne og skære begge sider på begge ender af hvert stykke. Dette vil resultere i en "tunge" at glide inde i rillen i 30-tommer-stykker.

5 Indstil så hegnet omkring bordet på 24½ inches. Skåret i ¼-tommer krydsfiner til denne måling. Næste, sætte hegn af tabel saw på 21 inches og rip 24½-tommer stykke til denne bredde. Passe rammen og ¼-tomme bedømmelseskomite at være sikker på, de passer. Foretage eventuelle nødvendige tilpasninger.

6 anvende lim til en af tunger på skinner og indsætte dem i en af enderne. Næste, glide panelet shaker ind i rillerne, og derefter anvende lim til de eksponerede tunger og installere den resterende endestykke. Klemme dørtærsklen sammen med baren klemmer på tværs af skinnerne.

Related Articles