Instruktioner for at gøre en monteret bag barnevognsoverdel ark

Instruktioner for at gøre en monteret bag barnevognsoverdel ark

En bassinet er en type babymøbler til en nyfødt, der er mindre end den traditionelle barneseng. Bassinet er normalt udstyret med et lille madras at gøre baby komfortable og hyggelige. Madrasser varierer afhængigt af den specifikke bassinet, men de fleste af madrasserne er rektangulære i form. Det er muligt at lave din egen monteret plader til at dække madrasserne og holde en baby, varm og komfortabel hele natten.

Instruktioner

1 måle bassinet madras. Få de højde, bredde og længde målinger. Brug disse målinger til at beregne den nødvendige struktur. Formlen for bredden af stoffet er bredde + (højde x 3) + 0,5 tommer. Længde måling for stoffet er længden + (højde x 3) + 0,5 tommer.

2 fold stoffet i halvdelen langs bredden og derefter igen langs længden. Klip en firkant, der er højdemålene multipliceret med 1,5 fra udfoldet hjørner af stoffet. Fold stoffet.

3 sætte højre siderne af hjørnerne sammen. Sy en lige søm på ¼ af en tomme, ved hjælp af symaskinen. Indstille maskinen til en zigzag Sting og Gentag over samme område som lige sømmen.

4 fold kanten rundt hele arket ned omkring ¼ tommer. Pin det sammen og derefter sy sømmen til kanter på arket.

5 line elastiske op med hjørnerne. Start på midten og line det op langs hele hjørnet. Zig-zag søm elastik på stoffet. Strække elastisk mens syning at få den bedste effekt. Gentag for alle hjørner.

Related Articles