Teleskopisk stigen sikkerhed

Teleskopisk stigen sikkerhed

En regelmæssig forlængelse stigen kan være tunge, akavede og svært at gemme. Trappestiger er ikke høj nok til at nå nogle jobsites. Den teleskopiske stigen løser disse problemer. Sidestøtter er rørformede i design, så hver 12-tommer ringede segment glider ind i ene under den. En teleskopisk stigen er ideel til lejlighed eller ejerlejlighed beboere, som det gemmer kompakt i et skab eller under en seng. Som med enhver stigen, er sikkerhed vigtig.

Teleskopisk stigen Design

En teleskop stige udvider og låser ved foden, så den optimale højde kan realiseres. Den største teleskopiske stiger kan udvide tæt på 16 fod. Teleskopisk stiger er lavet af fly kvalitet aluminium for lethed og styrke. Deres ergonomisk låsene er trygt og sikkert, når korrekt bruges og vedligeholdes. Teleskopisk lejdere er dyrere end almindelige trin eller udvidelse stiger, men deres bekvemmelighed gør dem en værdifuld investering.

Sikkerhedsspørgsmål

Det er afgørende, når udvide en teleskopisk stige for at sikre, at alle afkrogningsbeskyttelse er sikker før intensivering på trinene. Som med de fleste produkter, er der lidt design forskelle blandt teleskopiske lejdere, der gør den højere ende modeller mere sikre end mindre bekostelige muligheder. Nogle teleskopiske stiger kan skjules sektion af sektion. Billigere modeller kræver bare en låsen til at kollapse den hele længde, hvilket kan resultere i klemte fingre eller smertefulde falder for den uforsigtige brugere. Også, bør teleskopiske stiger ikke bruges omkring elektriske ledninger eller under en elektrisk storm. Det er fordi teleskopiske stiger er lavet af anodiseret aluminium er derfor gode ledere af elektricitet.

Sikkerhedsstandarder

Enhver teleskop stige bør være sikkerhed godkendt i overensstemmelse med normerne for produktet i det område, hvor det er købt. For USA betyder en ANSI American National Standards Association () betegnelse. For Canada betyder det en fremtrædende plads canadiske standarder Association (CSA) godkendelse mærkat.

Vedligeholdelse

Teleskopisk stiger skal holdes tørre for at undgå problemer med skred. En stige bør fuldt udbygget, tørres med en tør klud, lænede sig mod en ydermur på en tør dag at lufttørre og derefter vendte til at lufttørre sin anden side. Oxidation på stigen stiles kan anerkendes af en hvid hinde på de rørformede portioner. Rengøring med en silikone-baseret glidecreme, efterfulgt af en grundig tørring anbefales. WD-40 er ikke skal bruges, da det vil tørre af stigen indre mekanisme.

Løse problemer, stigen sikkert

For at rense maling fra stigen, er en slibende plast svamp for fjernelse efterfulgt af en silicium-smøremiddel behandling bedst. Ståluld bør undgås. Svært at skubbe låsene bør ikke være tvunget men snarere rengøres med en dåse komprimeret luft, smurt med silikone-baseret glidecreme og tørret med en tør klud. Hvis stigen bliver svært at åbne eller lukke, anvende silikone smøremiddel på hver rang, lukke stigen, vente 15 til 20 minutter og derefter åbne og lukke stigen flere gange. Anvende smøremiddel til stiles før opbevaring stigen. Alle disse tips vil undgå stigen sammenbrud og/eller klemte fingre, sikrer mange års sikker drift.

Related Articles