Sådan paint & antik metal hardware

Sådan paint & antik metal hardware

Metal hardware er et fælles træk med mange stykker af møbler og installationer. Metal hardware er fælles på døre som hængsler, frysere eller dressers som skuffen trækker. Hvis du har et nyere stykke møbel, der ønskede at give en antik look, kan du male din hardware for at gøre det ser alderen og forvitret. Den antikke look af hardware kan hjælpe med at give dine møbler en charmerende, gamle verden føler.

Instruktioner

1 fjern hardware fra møblerne. Du kan fjerne de fleste hardware med et par snoninger af en skruetrækker eller med en boremaskine på bagsiden. Hvis at fjerne hardwaren ikke er muligt, tape rundt i omegnen af de møbler, som du ikke vil dække. Når du maler, undgå at lade overskydende maling pool over skruerne og skader på hardware. Reserve din skruer til efter projektet er afsluttet.

2 skrabe væk rust der ophobes på overfladen af hardwaren. Du kan bruge sandpapir til at skrabe væk de fleste rust. Kemiske rust flyttefirma er også effektive; simpelthen suge hardwaren i en rust fjernelse løsning og tillade rust til at bryde. Fordi den ønskede effekt er at have en antik look, kan nogle rust opbygning tilføje til udseendet.

3 scuff overfladen af hardware med fine sandkorn sandpapir. Som ethvert maleri projekt er forberedelse med sandpapir nøglen. Metal er en glat overflade, så slibning overfladen hjælper malingen til at overholde og mindsker chancen for skår i fremtiden. For en alderen look er det ikke nødvendigt at perfekt glat overflade. Ridser i nogle områder og ikke andre oprette hjælper med at en antik look.

4 anvende maling med en svamp pensel over hardwaren. Tilføje mere maling i nogle områder end andre til en ujævn alderen look. Pat svamp over overfladen let, tilføje mere maling som du går. Undgå fejer malingen over hardware; Det ser også rent og selv.

5 give malingen til at tørre helt. Tilføje forskellige nuancer, som grå, rustne orange og rød eller brun til at opnå den ønskede effekt. Når du er færdig maleri, erstatte hardwaren med de reserverede skruer. Fjern eventuelle maler tape.

Related Articles