Hvad opløser fedt i et dræn?

Hvad opløser fedt i et dræn?

Fedt årsager almindeligt træsko i køkkenvaske. Rindende varmt vand ned vasken afløb efter du hælde fedt ned det kan hjælpe med at forhindre fedt i at bygge op, men nogle gange fedt kan stadig blive tilstoppet i afløbet. Fedt klamrer sig til indersiden af røret afløb, og det vil fortsætte med at bygge indtil en blokere former. Emner omkring dit hjem er sikkert at bruge og kan effektivt fjerne træsko. Hvis tilstoppe ikke rokke, skal du muligvis ty til kemikalier for at støtte dig i fjernelsesprocessen.

Bagepulver og eddike

Fjern stående vand i vasken. Tørre vasken for at fjerne overskydende fugt. Hæld 3/4 kop bagepulver i tilstoppede køkkenvask afløb. Hæld 1/2 kop af hvidt destilleret eddike ned i afløbet langsomt og tilslutte afløb med en vaskeklud eller drain prop. Tillade løsning til at sidde i afløbet i 30 minutter for at løsne fedtet. Fjern vaskeklud eller drain prop og hæld 1 gallon af kogende varmt vand ned i afløbet til at fjerne enhver resterende fedt. Tænde for det varme vand at flush vasken afløb til at bestemme, hvis tilstoppe forbliver.

Varmt vand og Salt

Fjern stående vand fra vasken. Kombiner 1/2 kop salt med 1 kop varmt vand. Rør vand, indtil salt opløses fuldstændigt. Hæld blandingen ned i vasken afløbet og lad det sidde i 15 minutter. Kør varmt vand ned i afløbet til at bestemme, hvis fedt forbliver tilstoppede i afløbet. Gentag processen, indtil du fjerner fedt fra afløbet helt.

Kogende vand

Fjern stående vand i vasken. Fyld en stor madlavning gryde med vand. Bring vandet i kog på kogepladen. Fjerne den kogende vand omhyggeligt for at forhindre, at brænde din hud. Hæld det kogende vand ned vasken afløb omhyggeligt, således at det ikke splash på din hud. Indsæt en vaskeklud i vasken hul. Fyld vasken med nok vand til at dække stemplet. Placer en stemplet over vasken hullet og tryk det op og ned for hurtigt for at løsne træsko i vasken. Kør varmt vand ned i vasken afløbet til at bestemme hvis du fjernet tilstoppe. Gentag processen, indtil du fjerner tilstoppe.

Slange

Fjerne vasken fælde. Indsæt en VVS slange i vasken afløb omhyggeligt. Skub slangen ind i afløbet, indtil det ikke vil gå længere ind i afløbet. Skub slangen ned og op for at løsne fedt i røret. Fjerne VVS slange og løbe koldt vand ned i afløbet til at skylle væk den tilstoppede fedt. Udskifte vasken fælde og forsegle det med et rør fælles sammensatte. Skyl vask med varmt sæbevand til at hjælpe opløse fedt. Gentag processen indtil vasken afløb helt.

Kommercielle afløbsrens

Købe en kommerciel drain renere fra din lokale butik. Mens kemiske afløbsrens ikke er sikkert for miljøet, kan du bruge dem som en sidste udvej at fjerne træsko fra afløb. Altid åbne vinduer og døre til at ventilere rummet. Læs altid vejledningen på afløbet renere for at sikre, at du bruger det korrekt. Afløbsrens er ætsende og kan forårsage skade på mennesker og kæledyr. Altid bære handsker, masker og beskyttelsesbriller ved omgangen med rengøringsmidler for at beskytte dit helbred. Hvis du stadig har problemer med at fjerne tilstoppe, konsultere din blikkenslager for at støtte dig i at fjerne fedt fra vasken afløb. Aldrig blande drain renere kemikalier, fordi en dødelig reaktion kan forekomme. (Se Reference 2) (Se Reference 3)

Related Articles