Reflekterende tag isolering vs glasfiber isolering

Reflekterende tag isolering vs glasfiber isolering

Glasfiber isolering og reflekterende isolering er kun to blandt mange isolering muligheder, der eksisterer, og hver har sine fordele og ulemper.

Isolering behov

Brug USA Department of Energy's Zip-kode isolering Program til at finde de anbefalede R-værdier (modstandsdygtighed over for varme flow) baseret du er det lokale klima.

Glasfiber isolering

Glasfiber isolering er billige og bredt tilgængelige. Gør-det-selv kan nemt installere det på loftet mellem spær. Det kommer i forskellige størrelser, tykkelser og R-værdier.

Reflekterende isolering

Reflekterende isolering er bedst egnet til åbne områder og forhindrer nedadgående varme flow. Det er ofte metal-baseret, normalt aluminium og jordet til plast.

Fordele

Reflekterende folie produkter fungerer bedst om sommeren. De kan afspejle 95% af solens varme i sommermånederne. Glasfiber isolering er billige og bedst til isolering mellem spær og studs, der er fri for forhindringer.

Ulemper

Glasfiber isolering er rodet og kløende. Selvom du kan installere det selv, forberede sig på at få beskidte og bære handsker og beskyttelse af øjne. Reflekterende isolering er elektrisk ledende, så sørg for det ikke røre nogen elektrisk ledninger i dit hjem. Dens også dyrere end glasfiber.

Related Articles