Sådan Paint Evergreens i akvarel

Sådan Paint Evergreens i akvarel

Nåletræer er dejlige som kunstnerisk fag, og akvareller arbejde samt et medie til at fange deres nåde og bevægelse. Mens opgave for præstationen disse grønne buskede træer ved hjælp af et vandigt stof kan synes svært i starten, der er særlige teknikker du kan anvende for at male dem med succes. Uanset om du er en stor beundrer af balsam eller Douglas fir, kan white pine eller Skarntyde, en god børste og et sæt af maling hjælpe dig skildre naturens stedsegrønne skønheder.

Instruktioner

1 dyppe din pensel i vand. Så Bland 2 dele mørk grøn pigment og 1 del mørke brune pigment i en del af paletten plast.

2 skyl din pensel og fjerne overskydende vand med en serviet, så børsten er fugtig, men ikke drypper. Dukkert pensel i maling blanding. Ved hjælp af en opadgående bevægelse, med pensel med en 45-graders vinkel, male en enkelt linje 3 til 4 inches længe på papiret. Dette vil være en træstamme.

3 skyl din pensel i vand. I et nyt afsnit af din palet, blande 3 dele mørkegrøn, 1 del Ultramarin blå og 1 del sort. Skyl din pensel og duppes overskydende vand fra det med væv, således at det er fugtigt.

4 ved hjælp af en nedadgående streg, male en linje af denne mørkere pigment lige til venstre for din første linje, så det overlapper de lysere linje for at oprette skygge til træstamme. Skyl din pensel i vand.

5 Mix 3 dele mørk grøn, 1 del gul okker og 1 del brun i et nyt afsnit af paletten. Skyl og dup pensel.

6 bruger opad, gnistdannelse slagtilfælde, maling grene på hver side af den lodrette linje (trunk) du har allerede malet. Disse filialer bør ligne opadvendte buer eller swan's vinger, vippe op på spidsen. De bør taper, at få kortere som du male højere op i træet. Tilføje flere pigment at børste efter behov.

7 holder penslen på en drejning, ved hjælp af den samme farve blanding, gøre kort, skarpe streger kommer ud af grenene på bunden, og nogle i toppen. Skyl og dup pensel.

8 Mix sammen 2 dele Ultramarin blå og 1 del brun. Dyp penslen i vand og dup indtil fugtig. Male denne mørkt blågrå farve på undersiden af grenene og nåle. Tilføje flere pigment at børste efter behov. Skyl og dup pensel.

9 blandes sammen 3 dele gul okker, 1 del rødlig brun og 1 del medium grøn. Male denne farve på højre side af bagagerummet, undgå grene, ved hjælp af nedad, lodrette streger. Dette vil skabe en illusion af naturligt lys, som rammer træet.

10 Mix flere af denne samme okker-baseret farve, hvis det er nødvendigt. Anvende farve til de øverste sider af nåle og grene i steder kun hvor højdepunkter er nødvendige. Skyl og dup penslen.

Related Articles