Ildfast vasken reparation

Ildfast vasken reparation

Ildfast er et unikt materiale brugt til at lave dræn og bøtter. Det bevarer udseendet af porcelæn eller keramik, men fordi ler er så varme - og brand-resistente (det er lavet på en meget højere temperatur), materialets modstandsdygtighed er øget. Ildfast lider sjældent af chips og ridser, men når det gør du kan erhverve et reparationssæt fra din vask producent til at styrke det beskadigede område med lignende skader-resistent materiale.

Instruktioner

1 Rens det beskadigede område med en klud fugtet i varmt vand og en all-purpose vasken renere. Mildt slibende rengøringsmidler er fint for at fjerne eventuelle pletter i det beskadigede område. Hvis det er nødvendigt, bruge et opløsningsmiddel renere, såsom terpentin, til at fjerne fedt eller voks.

2 tørre ned området grundigt med en fnugfri klud. Ryste din ildfast reparation sammensatte, der kommer med din reparation kit til to fulde minutter til at sikre, at det er klar til brug.

3 anvendelse af sammensatte til det beskadigede område med den medfølgende applikator. Hvis sættet ikke kommer med en applikator, brug en tandstikker eller bomuldsklud til at sprede reparation sammensat. Gøre flere gennemløb, anvende tynde lag af sammensatte indtil det beskadigede område er helt dækket.

4 beskytte det reparerede område fra fugt og pres til sidst 24 timer så sammensat kan tørre helt.

Related Articles