Hvordan til at grave en Sump

Hvordan til at grave en Sump

En sump er et hul, gravet ned under slab niveau i en kælder, at samle vand, der har drænet ind i huset fra overdreven nedbør, sne Smelt eller defekte VVS. En sump pit kan hjælpe en hjem blive tørre, men mange vælger at installere en sump pumpen i deres miner til at sikre en større sandsynlighed for tørhed. Disse elektriske pumper tænde automatisk når oversvømmet og pumpe vandet tilbage ud af huset ovenfor lønklasse. Inden der træffes beslutning om at tilføje en pumpe, du har brug at grave hullet ud først.

Instruktioner

1 find det laveste punkt i din kælder ved at droppe en marmor eller golf bold og lader den rulle rundt, indtil det stopper. Du kan også søge efter det laveste punkt ved at finde en mørk plet, der føles fugtige eller våde.

2 brug kridt til at markere en cirkel med en diameter på 30-tommer. Sørg for centrum af cirklen er mindst 16 inches væk fra alle vægge.

3 slå jackhammer. Stikke et hul og derefter vippe jackhammer på en 45-graders vinkel, optræder som en løftestang til at løsne betonen. Fjerne plader af beton.

4 grave jord og grus under slab til ca 24 inches. Fjerne alle de snavs og debris. Feje gulvet.

Related Articles