Sådan Mummify en appelsin

Sådan Mummify en appelsin

Naturfagslærere bruger ofte appelsiner til at demonstrere de teknikker, som egypterne brugte til mummify organer. De gamle egyptere er kendt for deres effektive metoder til at bevare afdøde. Mumificerede væv tørrer hurtigt og forværres langsommere end ubehandlet celler. Appelsinskaller fungerer på samme måde de bandager menneskehud af en mumie som de tillader fugt at passere igennem. En frisk orange kan være mumificerede med almindelige husholdningsprodukter til at forhindre mug og bevare dens udseende.

Instruktioner

1 rent glas og låget grundigt med flydende opvaskemiddel og de hotteste vand du kan stå. Tør alle overflader af krukke og låg.

2 tilføje bagepulver til ren glaskrukke, indtil det er ca 1 tomme dyb. Vælg en orange uden blå mærker eller bløde pletter. Sænke den markerede orange på bunken af bagepulver.

3 hæld bagepulver i krukken, indtil orange er helt dækket. Skru låget på krukken sikkert. Placer den lukkede krukke i et køligt, mørkt og tørt område for en uge.

4 Fjern de brugte bagepulver fra krukken. Refill krukke med nye bagepulver, indtil orange er helt dækket. Indstille krukken tilbage i tørring område for en anden uge.

5 Gentag refill og tør proces, indtil alle fugt er blevet fjernet fra orange. Olier i huden hjælpe den med at bevare smidighed og give ydre af den mumificerede orange en læderagtig fornemmelse.

Related Articles