Installere fartpilot i en toyota yaris sedan

Installere fartpilot i en toyota yaris sedan

Toyota Yaris er en japansk-manipuleret subcompact, der er fremstillet som en hatchback og en sedan. Yaris er udstyret med valgfri fartpilot. Men hvis du har købt en Yaris uden at tilføje den valgfrie fartpilot, du kan stadig installere fartpilot til dit køretøj ved dig selv med en fartpilot kit i komfort i dit eget garage.

Instruktioner

1 Park din Yaris på plant underlag.

2 Åbn motorhjelmen af din Yaris og afbryde negative batterikabel med en skruenøgle.

3 Åbn førerens sidedøren for at arbejde på indvendige af din Yaris og få adgang til airbag og rat.

4 Fjern airbaggen ved at fjerne sidepaneler fra Yaris' rat, ved hjælp af en trim afsked værktøj. Frigøre den airbag omkringliggende skruer med en T-30 Torx skruetrækker, mod uret, og derefter trække udgangsstik airbag. Lå Yaris' airbag ansigt i et sikkert område. For at sikre, at airbaggens funktion ikke aktivere på din Yaris, skal du frigøre airbaggen efter 90 sekunder eller mere, når batteriet er frakoblet.

5 Detach driver side kick panel fra under dashboard, ved hjælp af en trim afsked værktøj.

6 tag scuff plade fra den nederste kant af førerens dør indgangen, ved hjælp af en trim afsked værktøj.

7 Detach begge skruer fra lavere instrumentpanelet, under instrumentbræt, med en skruetrækker i en uret bevægelse, og derefter trække off instrumentpanelet.

8 Detach begge skruer fra rattet ligklæde cover, beliggende ved rattet, med en skruetrækker i en uret bevægelse. Tag dækslet rat ligklæde.

9 exit køretøjet og gå til Yaris' frontend. Åbn motorhjelmen og trække ud den sorte ECM A21connecter og omslaget wire på passagerens side firewall af motoren.

10 Fjern forsigtigt terminal med lilla segl fra sort cruise ECM sele, ved hjælp af et skærende værktøj, og derefter slutte i den sorte cruise ECM ledning til afsnittet Pin 40 på sort cruise ECM A21-stik.

11 Connect sort cruise ECM wire rats ledningsnet, fundet ved terminal med lilla segl.

12 pull off det hvide stik bag det rigtige område af Yaris' rat og lirke off terminal holderen med en skruetrækker i midten af det hvide stik.

13 Connect cruise ECM wire terminal til den hvide stik første pin (Pin 1), også kendt som cruise kredsløbet.

14 Connect cruise ECM wire terminal til den hvide stik anden pin (Pin 2) også kendt som cruise jorden.

15 lås i terminalerne sikkert ved at trække dem tilbage med fingrene, så tryk på og lås i holderen.

16 vedhæfte det hvide stik til den rigtige område forsamling på bagsiden Yaris' rat.

17 Tilslut jordledningen fra Yaris' fabrik sele til sin 10 mm jorden punkt bolt, på den nederste kant af førerens side dør indgangen.

18 tage 10 mm bolten med en skruenøgle, sted i cruise jordledningen ring terminal og spænd selen med wire slips.

19 vedhæfte Yaris' airbag og airbag stik, drejningsmoment bolte til 78 tommer-pund, ved hjælp af et drejningsmoment skruenøgle, og derefter vedhæfte sidepanelerne fra Yaris' rat.

20 vedhæfte negative batterikabel og derefter drejningsmoment sin bolt til 3 fod-pund, ved hjælp af en momentnøgle.

21 vedhæfte scuff pladen på den nederste kant af førerens dør indgangen, vedhæfte førerens side kick panel under instrumentbrættet, vedhæfte den lavere instrument panel under instrumentbrættet og vedhæfte dækslet rat ligklæde af din Toyota Yaris.

22 skifte din Yaris tænding og tryk på "Cruise-Off" knappen fundet af rat at tænde fartpilot. Panelet instrument på din Yaris indikatorlampe lyser derefter.

Related Articles