Liste over hunde der ligner Chihuahuas

Liste over hunde der ligner Chihuahuas

Chihuahuas er pint-størrelse hunde med en 10-gallon holdning. Disse bittesmå hjørnetænder kan komme i en række forskellige frakker og farver: longhair, kort hår, brune, tan eller hvid. De er yderst sociale væsner, der vocalise deres følelser ofte. Chihuahuas er dog ikke kun hunde der passer regningen for at være sød og loyale kammerater.

Yorkshire Terrier

Liste over hunde der ligner Chihuahuas

Yorkshire Terrieren har om den samme levetid, ca 15 år, som Chihuahua. Selvom Yorkshire terriere og Chihuahuas er både små hunde, afviger deres personligheder lidt. Yorkies elsker at være omkring mennesker og gøre godt samspil med andre hunde, mens Chihuahuas har en tendens til at være på vagt over for det ukendte. Disse små hunde kræver ikke anstrengende motion, så de er ideelle til lejligheder. Yorkshire Terrieren er udsat for øje og tænder problemer, ligesom Chihuahua.

Boston Terrier

Liste over hunde der ligner Chihuahuas

Boston Terrieren besidder fysiske træk svarende til Chihuahua, spidse ører og en kort frakke. Denne race er venlig med andre kæledyr, især dem, de har kendt af puppyhood, men generelt få sammen med hunde de har lige mødt. Lægeligt, Boston Terrier er tilbøjelige til at skade og øjet problemer og behov rigelig motion.

Russisk Toy Terrier

Russisk Toy Terrier, også kendt som den russiske Terrier, kommer i to varianter: langhåret og korte hår. Dens levetid er omkring 15 år, ligesom andre små hunde. De kan lide at gø og gør ikke godt med andre kæledyr, som de kan være meget beskyttende. Russisk Toy Terrier er godt i lejlighed indstillinger, men har brug for konstant pleje.

Welsh Corgi Cardigan

Liste over hunde der ligner Chihuahuas

Welsh Corgi Cardigan er fysisk ligner Chihuahua på grund af sin korte pels og spidse ører. Corgi nyder selskab med hunde det har kendt siden sin ungdom, men vil varme op til nye bekendtskaber. Denne race gøer når det er nødvendigt. Corgi kræver mindre grooming men en moderat mængde af motion.

Related Articles