Stranden landskabspleje idéer

Stranden landskabspleje idéer

Havnefronten ejendom er lødig sand landbrug. Indarbejde stranden i din samlede landskabsdesign skaber en problemfri og sammenhængende udvendig til dit hjem. Uanset om din ejendom støder op bløde hvide sand og turkisblåt vand eller en rustik og forrevne kystlinje, koordinere din udvendige strukturer, planter og indretning i et design, der komplementerer både din stil og din placering.

Udvendige strukturer

Herunder udvendige strukturer i din strand landskab sikrer, at dit hjem omfatter såvel udvendigt som indvendigt opholdsstuer. Strukturer giver adgang til vand og ly fra solen, vinden eller havet spray. Mange beachside hjem omfatter private anløbsbro adgang. Havnen er ideel for svømning, fiskeri og sejlads, så længe vand adgang er tilladt i dit område. Hvis du har en eksisterende dock, kan du overveje at medtage samme type og farve træ i andre udvendige strukturer, såsom dæk eller terrasser. Vælg en trykimprægneret træ, der tåler hård vind, fugtighed og salt af havnefronten levende. Hvis dit hjem er i et tropisk område, overveje et dæk eller gårdhave med en stråtækt overhæng for skygge. Hvis du foretrækker en problemfri design, overveje store rock slab terrasser i stedet for træ terrasser. Sand fungerer som en naturlig injektionsmørtel til lille sten fortove. Dække din gårdhave med et knyttet solsejl, der strækker sig fra siden af huset; Udtrækkelig markiser kan du kontrollere mængden af sol eller skygge over terrassen.

Planter og grønne områder

Dyrkning af en have er udfordrende i mange kystnære klimaer; barske vind, overskydende fugt og sand jord er vanskelige forhold for mange plantearter. Selektiv plantning ikke kun tilføjer farve til din landskab, men større træer og buske også tjene som læhegn, der beskytter hjem og udvendige strukturer. Til de stenede strande på østkysten, vælge planter, der ikke kun trives i blæsende kystområde men er også hårdføre nok til at modstå kølige vintre og efterår. Robust østlige rød cedertræer beskytte hjem fra kystnære vind; Bayberry eller crabwood buske er fyldigere, lavere voksende buske, at tilpasse sig til vanskelige kysten jord og give rigelig vegetation. Varmere klimaer opretholde mange tropiske planter men vælge arter, der er salt tolerant. Oprette en tropisk læhegn med en bred vifte af store og små palmer. Stranden græsser er ideel til skrånende klitter fordi rødderne yde støtte til den løs jord. Tilføje farve med en lille blomsterbed pelargonier og daylilies eller skabe en container haven af sarte orkideer.

Udendørs tilbehør

Udendørs møbler og tilbehør omdanne simple landskaber til udendørs levende rum nyttigt for underholdende gæster eller nyder en kystby hjem landskab. For stenet eller køligere kyster, vælge søfartstema tilbehør skaber en rustik og shabby-chic atmosfære. Linje din terrasse med træ Adirondack stole til lounging eller kurvestole med navy og hvid stribet vejrbestandig hynder til udendørs spisning. Installere en udendørs køkken eller indbygget grill pit for sommeren clambakes eller grilling parter. Hvis du er beliggende i en tropisk beliggenhed, vælge en blanding af neutrale, hvide møbler accent med festlig og lyse tekstiler og tilbehør. Flerfarvet stribet klud hængekøje giver et sted for afslapning, mens en række hvide vidje gårdhave møbler er en ren, neutral mulighed for udendørs spisning. Vælg udendørs tilbehør som plantageejere eller vindspil med sea shell detaljer.

Related Articles