Hvordan man bruger et regneark til Budget

Hvordan man bruger et regneark til Budget

At skabe og holde sig til et husholdningsbudget kan gøre det muligt at afbetale gæld, nå besparelser mål og blot få enderne mødes. At lave et budget i hjemmet kan virke alt for kompliceret; Men, ved hjælp af en computer regnearksprogram som Microsoft Excel eller Open Office Calc gør det lettere at oprette et budget. Regnearket kan indeholde formler og funktioner, vil automatisk beregne totaler og vise mangel på eller overskud, hvilket betyder at du vil altid vide, din nuværende stående.

Åbn et tomt regneark. Vælg de første to celler, og Angiv "Indkomst." Start i den anden celle i den første kolonne, indtaste navne for indtægtskilder. Start i den anden celle i den anden kolonne, Angiv hver dollar beløb.

Marker den tredje og fjerde celle i den første række. Indtast "Faste udgifter." Start i den anden række i den tredje kolonne, Angiv navnene på udgifter, som er det samme hver måned, som pant eller leje betalinger. Angiv dollar beløbene af disse udgifter.

Vælg de femte og sjette celler i den første række, og skriv "Variable udgifter." Angiv navne og mængder af udgifter, der varierer hver måned i disse kolonner. For eksempel, kan købmand regninger eller utilities ikke være det samme hver måned. Angiv et anslået beløb for disse udgifter i begyndelsen af måneden. Når regningen kommer eller udgiften er blevet betalt, ændre det til den faktiske mængde.

Vælg en række under alle posterne i regnearket indeholder totaler. Vælg en celle under indkomst beløb og indsætte en funktion for at samlede beløb. For eksempel i billedet vist ville formlen være "= SUM(B2:B3)." Gentag med de kolonner, der indeholder udgiftsbeløb.

Indtast "Samlede indkomst" i en celle nær slutningen af regnearket, og henvise til summen af kolonnen udgift. Indtast "Samlede udgifter" i den næste celle, og henvise til summen af kolonnerne to bekostning. I en tredje celle, skal du indtaste "Forskel." Indsætte en funktion, der beregner forskellen mellem to. For eksempel i billedet, ville funktionen bruges være "= SUM(H16-H17)."

Ting du skal

Regnearksprogram

Related Articles