Hvordan til at oplade blybatterier calcium

Hvordan til at oplade blybatterier calcium

Køretøjer bruger bly-syre-batterier til at levere en 12 volt strømforsyning. Bly er et meget blødt metal, så det skal styrkes ved at tilføje andre kemikalier. Calcium ikke kun hærder i spidsen, men også reducere produktionen af hydrogengas, når batteriet er opladet. I begyndelsen af 1970 ' erne installeret bly-calcium batterier som "vedligeholdelsesfri" batterier fordi mindre brintgas resulterede i elektrolytten varede meget længere. Bly-calcium batterier skulle blive opkrævet med en højere spænding, næsten 15 volt og med en speciel "Type IU" oplader.

Instruktioner

1 Fjern alle de kundeemner, der er knyttet til batteriet. Placere dem et sted, hvor de ikke kan slippe tilbage på batteripolerne. Med fører placeret ud af vejen, bruge en klud og en stålbørste, hvis det er nødvendigt, at rense snavs og korrosion fra terminalerne indtil den metal skinner.

2 kontrollere niveauet af elektrolyt i hver celle. Fjerne udluftning hætter på toppen af batteriet og bruge en lommelygte til at kontrollere niveauet af væske i hver celle. Hvis toppe af metal plader over flydende overfladen, kontrollere fabrikanter retningslinjer, og så toppen op celle med batteri vand eller deioniseret vand. Erstatte skruelåg, men ikke fuldt stramme dem.

3 sikre batteriladeren er ikke tilsluttet el-forsyning.

4 Vedlæg batteriopladeren fører til batteripolerne. Den røde positive bly går til pluspolen og sort negative føre til den negative terminal.

5 tilslut opladeren til strømforsyningen, og tænd for det. Lad batteriet at oplade, kontrollere lejlighedsvis for at sikre, at det ikke er varmt eller gøre boblende lyde. Når opladeren indikerer, at batteriet er fuldt opladet, slukke for opladeren, fjerne opladeren ledninger og stramme udluftning hætter på toppen af batteriet.

Related Articles