Ideer til en farm klasseværelset

Ideer til en farm klasseværelset

Rækker af majs, store røde staldene, grise og køer er alle synonym med gårde. Lære børn om gårde ved at opsætte dit klasseværelse til at ligne en. Dette tema kan være en god idé for yngre børn, men kan være for barnlig til ældre børn. Integrere farm tema gennem aktiviteter i klasseværelset, læsning, opgaver og projekter, der afspejler temaet.

Klassiske gård

Defineret i klasseværelset skal afspejle en klassisk gård med en stald, traktor, gård og andre elementer. Dekorere i klasseværelset ved at opdele rummet i specifikke områder. For eksempel oprettet et hvidt stakit at adskille læseområdet. Dekorere et område for at ligne en stald og gøre det projekt plads. Har børnene hjælpe med dekoration af klasseværelset. For eksempel har dem farve og skåret ud heste, derefter dekorere området laden med hest billeder. Vælge en del af gården for at lære hver uge; en uge du kunne tale om dyr af en gård mens en anden uge du kunne tale om grøntsager, der dyrkes på en gård.

Gamle McDonald

Oprettet i klasseværelset for unge børn i en gammel McDonald tema. Skrive ud ordene til sangen et sted i klasseværelset. Lad børnene forestille sig hvad gamle Mcdonald's farm ville ser ud. Oprette poster i klasseværelset, der har at gøre med barnets sang. For eksempel sætte op ord som "Øf" på væggene og derefter placere stor udskæring versioner af svin omkring disse ord. Bagefter, adskille klasseværelset af hvert dyr, de har udvist på væggene. Området gris kunne være læseområdet, ko område kunne være Vis og fortæl område og så videre. Lære om hvert dyr, der kommer op i sangen. Fokusere din uge på et bestemt dyr.

Med bøger

Bruge bog idé til lidt ældre børn, afhængigt af bøger, du vælger. Dekorere klasseværelse med de forskellige bøger, som du vil være der dækker under farm enhed. Printe store plakater af hver bog og figurer fra bøger. For eksempel vises en plakat af "Charlotte's Web" og store cut-outs af Charlotte, Wilbur og andre figurer fra bogen. Gear din regelmæssig undervisning omkring bog af uge, måned eller uanset tid ramme du vælger. Så hvis du var på temaet for "The Three Little Pigs", oprettet stave ord til at afspejle bog. Ord som wolf, gris, hage, hus, mursten, halm, sand og andre, der vises i bogen ville være passende.

Related Articles