Mursten udlægningsmaskiner installation på buede gangbroer

Mursten udlægningsmaskiner installation på buede gangbroer

En buet gangbro tilføjer flow til en gård og saldi hjørner af et hjem. Mursten bringe en varig, klassiske udseende til en buet kurve, og installation af dem er simpelt. Typisk sælges som ensartet rektangler, kan æglæggende mursten langs en buet kurve kræve du til at skære mursten, afhængig af det mønster og tæthed af kurven. Skære mursten er ikke kompliceret, men det kræver skærende værktøjer og sikkerhedsforanstaltninger.

Design

Design af en buet gangbro skal supplere den eksisterende layout af din landskab. Hvis du installerer en primær stien som en hoveddør, bør gangbro være et minimum af 4 fod bred til at rumme kørestole. En måde at afgøre, om den bedste form er at skitsere værftet på papir med eksisterende træer og haver. Trække flere potentielle stier med brede og stramme kurver til at se, hvilken du foretrækker.

Forberedelse

Omhyggelig byggemodning sikrer en glat og vellykket installation. Brug parallelt reb for at markere figuren af gangbro. Gåtur gennem reb for at se, om kurven er for stram i alle områder. Når du er tilfreds med formen, tør-lay mursten på græsset til at vælge hvilket mønster du foretrækker. Til en traditionelt look, prøve en halv kurv væve eller sildeben arrangement. For at forstærke kurver af gangbro, skabe et mønster af cirkler eller buer.

Skære mursten

Der er to måder at nærme sig skære ende mursten til at passe kurverne. Mens mursten er tør-lagt på webstedet gangbro, tegne et lige snit linje med kridt over hver mursten, du nødt til at skære. Det er nyttigt at nummerere bunden af mursten til at gøre det lettere at finde deres position på webstedet igen. Bruge en murværk våd så med en diamant spids kniv eller en kolde mejsel og hammer til at skære mursten. Med en sav, bære beskyttelsesbriller og høreværn og skub mursten langsomt mod klinge langs linjen lige snit. Hvis du bruger en mejsel, Placer den på linjen snit og ramte tilbage med en hammer. Fortsætte med at ramme mejsel at score alle fire sider af mursten, indtil det er dybt nok til at fastgøre i to. Hvis du har mange mursten til at skære, er en sav hurtigere og mindre arbejdskraft-intensive.

Installation

Når klodserne er skåret til at passe, er installere gangbro simpelt. Mens du kan lægge mursten direkte på snavs, tilføjer opbygning af en 6-tommer-dyb grus og sand foundation stabilitet og holdbarhed. Grus holder mursten fra forliset og forbedrer områdets dræning. Start i den ene ende af webstedet og lægge mursten i din planlagte mønster flush mod hinanden og justerede indtil hver sektion er niveau. Når murstenene er lagt, sikre fleksible kant langs siderne til at låse dem på plads. Feje sand hen over overfladen og skubbe det ind i leddene at afbøde dem og blokere debris.

Related Articles