Indskriften ideer til inde i en journal gave

Indskriften ideer til inde i en journal gave

Hvis du har købt en kladde til en ven som en gave, så kan du medtage en særlig inskription på indersiden af den kladde, der udtrykker til gave modtager din påskønnelse eller taknemmelighed. Sørg for at bruge en permanent blæk pen, der ikke bløder for de bedste, mest langtidsholdbare resultater.

Bog plader

Bestil en bog plade, som du kan indsætte på indersiden af dækslet til kladden. Brug derefter en maling pen eller permanent pen, der ikke falmer eller bløder til at skrive en personlig note at udtrykke din taknemmelighed for gave-modtageren. Du kan også skrive dit håb for velsignelserne din ven vil modtage fra ved hjælp af kladden til post hans håb, drømme og kæmper. For eksempel, kan du skrive følgende Påskrift: "Kære Mary, jeg er taknemmelig for jeres venskab gennem de sidste 10 år. Jeg håber du vil nyde denne kladde. Mit håb er, at du vil finde plads i disse afgrænset sider at drømme, håber, støvtætte gennem din smerte og skuffelser, og endelig, lære at vende siderne til nyt liv."

Historisk indskrift

Brug en arkivers pen til at skrive en historisk inskription på indersiden dække af kladden. Overveje at skrive et udtryk, der svarer til følgende: "Præsenteret for Mary juni 2, 2011, på den dag, mindes hendes dag af fødsel, af bedstemor Sue."

Citat Inskription

Kopiere et citat, som du eller din ven kan lide på indersiden dækning af kladden. Søge en populære tilbud bibliotek, som er gratis og online, såsom Bartlebys eller BrainyQuote. Sørg for du indeholder forfatterens eller talerens navn med det tilbud, du omskrive. For eksempel, kan du kopiere et par vers fra Emily Dickinsons digt "Håb er ting af fjer." Dens indledende linier er følgende: "håb er ting med fjer/der actionfilmen i sjælen, / og synger melodien--uden ord, / og aldrig stopper på alle..." Vælg vers baseret på et tema eller ord, taler specifikt til modtagerens gave liv, situation, kamp eller personlighed.

Illustrationer

Hvis du er en kunstner, Drej din inskription i en blæk tegning. Overveje at tegne et symbol eller et objekt, som du ved, at din ven kan lide, såsom blomster, lam, løver eller religiøse ikoner. Måske par kunst med et transskriberede tilbud eller en personlig besked. Et eksempel på et digt, der ville passe et symbol på et lam ville være William Blake "lille lam." Åbning vers læser følgende: "lille lam, der gjorde dig? / gør du ved hvem gjorde dig? / gav dig liv, / gav dig tøj af glæde, / Softest tøj, uldne, lyse; Gav dig sådan et bud stemme, / at gøre alle vales fryde? / lille lam, der gav dig? / gør du ved hvem gjorde dig? "

Related Articles