Hvordan til at starte en hest transportvirksomhed

Hvordan til at starte en hest transportvirksomhed

Starte en hest transportvirksomhed kan være en tilfredsstillende måde at slå din kærlighed til kørsel og heste til en indkomstskabende besættelse. Grundlæggende kendskab til heste og deres pleje er nøglen til din succes. Hvis du ikke har meget erfaring med heste, bør du finde en hest professionelle til at lære dig grundlæggende hest pleje før man indlader sig på denne rejse. Din viden vil hjælpe hesteejere overdrage deres dyr til dig. Nogle betydelige investeringer er forpligtet til at starte denne virksomhed, herunder lastbiler og hest trailere.

Instruktioner

1 gennemføre forskning for at fastslå, hvilke typer af hest transportvirksomheder findes i dit område. Hvis flere allerede opererer, forsøge at finde en nichemarked for din virksomhed.

2 gennemse lokale love og bestemmelser for hest transportvirksomheder i din tilstand, byen og amt. Kontakte en advokat eller stat, Amt eller byen officielle, hvis du har spørgsmål.

3 bestemme, hvor langt du er villig til at rejse til transport heste, hvorvidt genetablere eneste eller out-of-state. Afgøre, hvor meget udstyr du skal bruge; hvor mange trailere, lastbiler og medarbejdere.

4 Vælg et navn til din virksomhed. Erhverve licenser som krævet af din by, Amt og stat. Kontakte USA Department of Transportation Bestem hvis du skal en DOT nummer.

5 Køb ansvarsforsikring. Sørg for at din forsikring vil beskytte dig og din virksomhed fra ethvert krav, der måtte opstå. Konsultere en forsikring professional til at afgøre, om andre former for forsikring er gavnligt eller nødvendigt for din virksomhed.

6 skabe en forretningsplan at guide vækst i din virksomhed. Begynde med en redegørelse for formålet, eller mission statement. Omfatte beskrivelser af din virksomhed, herunder finansielle oplysninger og forvaltning. Sørg for at medtage kort - og langsigtede mål for virksomheden. Bestemme, hvordan målene bliver målt og gennemført. Dække, hvad der vil ske, hvis der er for mange klienter at tjene, og hvis der ikke nok kunder til at opretholde likviditeten.

7 udvikle en markedsføringsplan. Forvent at bruge 20% af din tid kører din virksomhed og 80% af din tid markedsføring din virksomhed. Omfatte etablering af en online tilstedeværelse og lokale netværk. Fokusere på gratis metoder af markedsføring til at begynde med, såsom pressemeddelelser, web-fora, sociale netværkssider og mund til mund. Planlægge fremtidige finansiering for markedsføring og reklame samt.

8 udvikle skrevet politikker med hensyn til hvordan heste vil blive håndteret, hvad sker der, hvis en hest er såret, hvor klienter vil blive underrettet om transport status og hvordan klienten klager vil blive håndteret. Oprette klart skrevet politikker for eventuelle problemer, der kan opstå og gøre alle kunder opmærksomme på den skriftlige politik.

9 få finansiering til startomkostninger, herunder trucks, heste trailere, rejseudgifter, medarbejderlønninger, brændstof, mad, logi, licensgebyrer og forsikringspræmier. Vis din forretningsplan og markedsføringsplan til nogen du søger finansiering fra.

10 købe lastbiler, hest påhængskøretøj, spande, tøvet, bly reb, tool kits, førstehjælp kits for mennesker og heste og nødudstyr.

11 oprette et websted til din virksomhed. Hverver ved hjælp af en erfaren ven. Hvis det er nødvendigt, leje en professional. Sørg for at dit websted er uddannelsesmæssige og faglige. Omfatte oplysninger om pleje af heste under rejser. Brug din ekspertise på dette område til at trække trafik til dit websted. Enhver, som klikker igennem til dit websted fra en søgning på internettet er en potentiel kunde.

12 brug social networking websteder til at markedsføre din virksomhed. Kontroller dine sider på sociale netværk steder link tilbage til dit websted.

13 du overveje at oprette et e-mail-nyhedsbrev eller blog for din nuværende og potentielle kunder.

Related Articles