Hvordan man gør en spansk chignon

Hvordan man gør en spansk chignon

En updo frisure for kvinder, en chignon har en elegant bolle på nakken af halsen. En spansk chignon er en variation af den frisure, populariseret af kvindelige spanske flamenco dansere. Når de udfører deres dramatiske, elegant kunst, kjole danserne typisk i traditionelle spanske kjoler fra Spaniens sydlige Andalusien regionen, med frynsede sjaler over deres skuldre, høje hæle og en pæn chignon updo frisure accessorised med blomster.

Instruktioner

1 del dit hår i midten med en kam.

2 børste dit hår lige og glat med en hår børste. Hvis du har naturligt krøllet hår og en slankere, dramatisk udseende spanske chignon, glatte dit hår med en flad jern først. Børste dit hår tæt på dit hoved.

3 børste en lille hår gel gennem dit hår.

4 samle alle dine hår sammen tæt på nakken af halsen. Du kan Center det eller har det lidt til den ene side for en asymmetrisk udseende. Tage hestehale indehaveren og wrap det stramt omkring dit hår til at skabe en lav hestehale.

5 nøje og pænt vride din hestehale rundt i bunden af hestehale indehaveren. Formål at skabe en pæn og fuld chignon bolle. Tuck enderne af dit hår ind i en chignon og fastgør med hårspænder. Hvis du opdager, at dit hår ikke er så pæn eller så glat som du gerne vil, anvende nogle mere hår gel til hår i din hestehale, og prøv igen.

6 klip de falske blomster på toppen af dit hoved, ved siden af bolle, afhængigt af dine ønskede udseende eller under boller. For de bedste resultater, skal du bruge to blomst klip.

7 Anvend en lys-til mellemlang afstøvning af hairspray hele dit hår og på klippene, hvis du ønsker at sikre de forblive på plads. Men hvis du ikke ønsker hairspray direkte på clips eller blomster, gælde hårspray før du lægger på clips.

Related Articles