Sådan køber en brugt Shopsmith Mark V

Sådan køber en brugt Shopsmith Mark V

Den populære 5-i-1 Shopsmith Mark V hjem træbearbejdning system har plads til en bordrundsav, Boremaskinen, drejebænk, kedeligt maskine og disc sander. Selskabet har produceret træbearbejdning bænken siden 1950s, og den nuværende model blev introduceret i 1972 med meget få ændringer siden.

Søge efter tilbud

Shopsmith Mark V er en populær workbench at fædre gået ned til deres sønner, og at træbearbejdning hobbyfolk holde i årtier. Søg gennem salg af ejendom i klassificeret annoncer, og søge online og offline klassificeret annonce websteder til salg. Auktionssider er en anden kilde til at finde brugte arbejdsborde. Sammenligne priser. Nye Shopsmiths kan koste så meget som £2,275, og fem til 10 år gamle brugte modeller kan gå til £975.

Hovedtabellen

Tabel fliser bør flytte let og bør også låse på plads sikkert. Kigge efter en glat plan overflade for dit arbejdsområde. Se tabellen nøje, og flytte fliser omkring at sikre, at de fortsætter med at fungere, som de var beregnet.

Motor/hastighed Changer

Motoren skal køre, før du tester hastighed changer. Når du tjekker regulerbare, sikre, at de bevæger sig let. Fjern dækslet, og nøje inde.

Ophænget låse

Låse kan bære over tid og bruge, så Dobbelttjek ophænget låse. Spænd dem og løsne dem. Hvis der er at klikke og popping, eller hvis de er for stram eller alt for svært at bevæge sig, de skal måske udskiftes. Lås reservedele kunne negativt opveje en deal, du kan blive tilbudt.

Related Articles