Hvordan til at oplade en enkelt celle Lipo batteri

Hvordan til at oplade en enkelt celle Lipo batteri

Lithium polymer batterier, også kendt som LiPo batterier, producere mere spænding end andre batterier og vejer meget mindre. En enkelt celle LiPo batteri producerer 3,7 volt i stedet for 1,5 volt genopladelige batterier af samme størrelse. RC entusiaster, især de involverede med RC fly, bruge LiPo battericeller i pakninger, forbundet i serier, til at producere de nødvendige output til magten deres flyvemaskiner. LiPo batterier skal håndteres med omhu, fordi de er mindre stabil end andre typer af batteri. Overopladning dem, eller opladning med en højere sats end deres produktion, kan skade dem.

Instruktioner

1 tillade din LiPo batteri celle afkøles før du forsøger at genoplade det. LiPo batterier kan blive varm, når det bruges, især hvis de anvendes med enheder, der kræver en masse energi.

2 angive din LiPo batterioplader til den korrekte spænding hvis det har en spænding indstilling switch. Dette er 3,7 volt for en enkelt celle batteri. Indstilling til en forkert spænding vil beskadige batteriet. Hvis din oplader ikke har en variabel afgift, opkræver den på 3,7 volt.

3 Indstil ampere på din oplader til mindre end 5 ampere, hvis det har en amp indstilling. Hvis det ikke sker, vil det automatisk opkræve på de korrekte ampere.

4 Indsæt din enkelt celle LiPo batteri i opladeren. Tænd din oplader. Hvis det er spænding og ampere indstillinger, kontroller for at sikre, at de opladningen på den korrekte hastighed.

5 kontrollere din oplader regelmæssigt for at sikre du ikke overprisen dit batteri. De fleste enkelt celle opladere har en automatisk afbryder, når batteriet oplades, og grønt lys vil belyse. Hvis din oplader ikke har en automatisk afbryder, være sikker på, du ikke tillade batteriet til at blive opkrævet højere end 4 volt.

6 slukke din batterioplader og fjerne din enkelt celle LiPo batteri fra opladeren. Genindsætte batteriet i din enhed.

Related Articles