Hvordan man kan leve i en Tipi

Hvordan man kan leve i en Tipi

Tipi er en enkel og effektiv struktur. Runden koniske design er ideel til udgyde vind, vand og sne. Tipi kan være et levedygtigt hjem indstilling i varme og kolde klimaer og er med held blevet tilpasset til traditionelle og moderne livsstil. Bor i en tipi kræver planlægning og flere livsstilsændringer at forberede en ny livsform. Design er ideel til en enkel livsstil med få ejendele og et tæt forhold til jorden.

Instruktioner

1 Byg et dæk for tipi i en permanent placering. Oprette tipi på stedet til en midlertidig placering. Området jorden vil blive slidt, og tipi skal flyttes mindst én gang hvert år.

2 Tilføj en liner og ozan til indre af tipi. Liner og ozan giver ekstra isolering, hjælpe indeholder varme og beskytte tipi stof fra skader. Liner og ozan er ikke påkrævet, men er fælles for langsigtet tipi levende.

3 installere en brændeovn på indersiden af tipi. Den traditionelle ildgruben er tilstrækkelig, men skiftende vind og kraftig regn kan tvinge dig til at lukke den røg klap og slukke ilden i koldt vejr. Den brændeovn sikrer indre af tipi forbliver varm, når brand pit ikke er tilgængelig. Placer mursten på jorden under komfuret og lean et stykke af metalplader bag ovnen som en varme reflektor. Installere en gnist arrester på komfur-pipe at undgå skader på tipi stof.

4 bygge et udhus eller kompostering toilet system uden for tipi. Kraterets tipi er ikke designet til at rumme et badeværelse, og bygge mure reducerer pladsen og afbryder den cirkulære design. Gå fra tipi til separat badeværelse er en af de større livsstilsændringer forbundet med strukturen.

5 dele og gemme så meget brænde som muligt forbliver varme hele vinteren. Brand er den primære varmekilde i en tipi, og en generøs levering af træ er nødvendige i kolde klimaer.

6 rydde sne fra området dør, men gør det muligt at akkumulere omkring tipi vægge. Sneen lægger ikke stress på strukturen, og det giver isolering omkring væggene.

7 opbevare mad i plomberede containere til at opretholde en ren tipi og modvirke gnavere og dyreliv fra indtastning af tipi. Mad krummer tiltrækker mus, og manglen på et gulv gør det nemt at trænge ind på tipi. Være parat til at fange mus og rengør gulvet på en regelmæssig basis.

8 dekorere tipi med komfortable møbler. Bor i en tipi kræver ikke komplet ofringen af komfort. Tilføje en seng, sofa og skrivebord, og køre en netledning til en tipi, hvis du kræver elektricitet for lys og elektronik.

Related Articles