Hvordan skal man måle for et badekar afløb

Hvordan skal man måle for et badekar afløb

Måling for et badekar afløb kan synes at være en skræmmende opgave, men der er et par korte skridt du kan tage for at sikre at du får den rigtige pasform. At vide hvor og hvor hen til adgang den VVS for at kunne måle det er halvdelen af kampen. Når du har fundet dette område, er et par små målinger alt det tager for at få dig udstyret til en ny eller erstatning badekar dræn.

Instruktioner

1 måle drænhul i badekarret med et målebånd og nedskrive denne måling. Dette vil være bredde måling af din afløbsrør.

2 Fjern VVS adgang bedømmelseskomite placeret på bagsiden af den væg, der holder vandhane armaturer. Vil du passe på at fjerne dette, som du ikke ønsker at skulle erstatte mere beskadiget væg, hvis du kan hjælpe det. Find VVS, der er installeret til afløbsrør og overløb rør.

3 Fjern den gamle afløbsrør, hvis det er stadig på plads, ved at løsne de to bolte fra VVS-rør og SI enhed tilsluttet karret. Bruge en stor skruenøgle eller kanal lås tænger til dette. Brug et smøremiddel som WD-40, hvis du har problemer med løsne bolte. Måle den gamle afløbsrør for at få en vandret og lodret måling. Dette vil give dig din længde og bredde af afløbet du har brug for.

4 Placer dig selv niveau på gulvet til at tage nogle målinger hvis du ikke har den gamle afløb stadig fastgjort. Måle lige ned fra badekar drain hul til det niveau, hvor rørene grene ud mod afløb (VVS-rør opdeles i to retninger, en for overløb tank vil gå lige op, den anden vil forgrene mod afløbet). Skriv ned måling for den lodrette afstand mellem drænhul og det niveau, hvor rørene grene ud mod afløbet. Måle fra afsnittet rør hvor det forgrener sig mod afløbet til drænhul og nedskrive den vandrette afstandsmåling. Det vil give dig længde og bredde, der er nødvendige for dit afløb. Din lokale hardware eller hjem forbedring butik bør bære et badekar afløb, der passer til dine behov.

5 Tilslut din nye Badekar afløb med en stor skruenøgle eller kanal lås tænger. Sørg for, at det er på stram, så det ikke lække. Hvis afløbet passer ordentligt--forbindelsen mellem karret og vigtigste piping linje korrekt, samt den nye afløbsrør forbinder stramt til karret--anvender blikkenslagere kit til afløb og sikkert på plads for at sikre, at det ikke lække. Sikre sien på plads. Køre noget vand gennem afløbet, før du udskifter VVS adgangspanel for at se om alt er forseglet korrekt og ikke er utætte. Hvis det ikke passer ordentligt eller det lækager, har du den forkerte størrelse. Måle igen og udveksle afløbet, indtil alt linjer og der er ingen lækager.

Related Articles