Sådan fjerner bremse rotoren på en Chevrolet Cobalt

Chevrolet Cobalt beskæftiger et blokeringsfrit bremsesystem, der er designet til at overstige statslige standarder for køretøjers sikkerhed. For at opfylde disse standarder, skal komponenter af bremsesystemet være i ordentlig form, arbejde. Rotorer, der er scoret kan markant reducere effektiviteten af bremsesystemet samt bære bremseklodserne i et meget hurtigere tempo end normalt. Overfladen af rotoren bør være glatte at tillade uhindret kontakt med bremseklodserne under bremsningen. Fjerne rotorer og har dem dukket op igen hvis de har været stukket af slid indikatorer for bremseklodserne. Erstatte rotorer, hvis de er skæv.

Instruktioner

1 Park Chevy kobolt på en flad overflade og i et område fra trafik. Sætte transmission i "Park" og engagere parkering (eller nødsituationer) bremsen.

2 løsne lug møtrikker på den bageste dæk med en lug skruenøgle eller 17 mm stik og afbryder bar.

3 Placer hejse jack under rammen af køretøjet og hæve kobolt. Sted jack står under rammen til at støtte Chevy. Lavere kobolt på jack står, forlader dækkene nok clearance fra jorden til at fjerne og returnere hjulene.

4 Fjern lug møtrikker på baghjulene og træk hjul fra den kobolt hjul bolte.

5 Find diasset caliper bolte på den indvendige side af bremse caliper. Der er to bolte på hver caliper. Placer 13mm stik og ratchet på bolte og løsne dem. Fjern stikket og ratchet og fuldstændig caliper bolt fjernelse i hånden.

6 træk caliper fra bremse rotoren og caliper bro og sæt den oven på den styretøjets arm eller en inaktiv jack bevoksning.

7 Fjern de to bolte på bagsiden af caliper broen med en 15 mm stik og skralde. Trække broen væk fra rotoren og sæt den til side.

8 spray forsiden og bagsiden af rotoren med kæde glidecreme. Rotoren kan være fast til hjulet bolte ved en kombination af rust og rende bremsevæske. Tillad smøremiddel til at sidde på rotoren i tre til fem minutter før du forsøger at fjerne disken.

9 grab rotor på begge sider med begge hænder og trække rotoren fra hjul bolte.

Related Articles