Hvor er modulet gløderør på en Ford F-350 Powerstroke?

Hvor er modulet gløderør på en Ford F-350 Powerstroke?

Model år 1999 og nyere 7.3-liters Powerstroke Diesel Ford F-350 pickup lastbiler, der overholder California emissionsstandarder har et gløderør kontrolmodul i stedet for de mere almindelige gløderør relæ. Både relæ og kontrolmodulet er på passager side motor ventil dækning bag filteret brændstof til boliger, med brune og gule ledninger fastgjort.

Funktion af gløderør relæ og gløderør kontrolmodul

Af gløderør kontrolmodulet eller relæ er ansvarlig for at vende glød stikkene og slukker således at du kan starte din diesel motor, når det er koldt. I modsætning til en benzinmotor har dieselmotor ikke tændrør, så brændstof ikke kan få varme nok til at forbrænde når motorblokken er meget koldt. Når sensorer inde i motoren viser, at det er varmt nok, af gløderør relæ eller kontrolmodulet slukker glød stik.

Forskellen mellem gløderør relæ og gløderør kontrolmodul

En normal gløderør relæ kun kontrollerer funktionen af glød stik. Et gløderør kontrolmodul er et krav i Californien emissioner regler. Det kommunikerer med fremdrifts-kontrolmodulet (PCM) ud over dens normale pligt til at kontrollere glød stik. Kontrolmodulet gløderør sanser fejl i gløderør system eller individuelle glød stik, og sender data til PCM, hvor det kan læses med diagnostiske værktøjer.

Test af gløderør relæ

Du kan teste den grundlæggende funktion af gløderør relæ med en test lys. Hvis du vedhæfter en test bly til hver af de to store terminaler, skulle test lys komme når du drejer nøglen i tændingen. En af de to store terminaler forbinder til batteriet. Når en test bly forbinder til andre store terminal og den anden test bly forbinder til grund, bør lyset igen komme, når du tænder for tændingen.

Udskiftning af gløderør kontrolmodul

Hvis du vil erstatte af gløderør relæ eller kontrol modul, fjerne ledninger (i tilfælde af gløderør kontrolmodul). Markér positionen af de fire ledninger knyttet til de to store og to små terminaler og fjern ledningerne. Unbolt modulet relæ eller kontrol fra dækslet til ventilen. Bolt udskiftningsenheden på plads, vedhæfte ledninger til terminalerne og stik i ledninger, hvis det er til stede.

Related Articles