Blomster der er sort & hvid

Blomster der er sort & hvid

Sort og hvid blomsterdekorationer er meget alsidig. De kan tjene som dejlige accenter i stort set enhver stil hjem, og også arbejde godt for parterne; Dette klassisk farvekombination er en mulighed for næsten alle typer af fest.

Brude blomster

Sort og hvid bryllupper er ofte forbundet med en moderne æstetisk, men den dramatisk kontrast mellem de to farver virker for mange andre stilarter. Når blødes med strejf af lyse farver eller blød, florlet tekstiler, kan en sort og hvid tema være ganske romantisk. Et strejf af sølv og en pop af lyse pink eller blå kan hurtigt vende sort / hvid retro.

Bordopstillinger

Ved hjælp af sorte og hvide blomster i bordopstillinger giver dig mulighed at fokusere på en kombination af interessante former og teksturer, som kan give nogle betagende resultater. Hvis du vil bryde op kontrast farver en smule, er bånd og blomsterdekorationer en sofistikeret måde at arbejde i streger af accent farve.

Identifikation

Hvide blomster i en sort eller en anden er altid i sæsonen. Populære blomstrer omfatter orchid, rose, lily, gardenia, hortensia, daisy, ærteblomst og baby's breath. Meget dyb lilla eller brun er tilbøjelige til at være det tætteste, du får til sorte blomster, korte farvning dem. To meget fashionable nær-sort blomster er dahlia og tulip.

Related Articles