Hvordan man kan dekorere et Kids værelse med biler & lastbiler

Hvis dit barn nyder alt mekanisk, der har hjul, bruge en cool bil og lastbil soveværelse tema på hans værelse. Mange typer af køretøjer arbejde for soveværelse indretning nogle drenge som ild lastbiler og udrykningskøretøjer med blinkende lys, såsom politibiler og ambulancer. Andre drenge er byggeri scene look og ønsker et rum fuld af bulldozere, dumpere og cement-blandere. Eller hvis dit barn er i NASCAR, bruge biler og farver fra denne sport. Vælg dit barns yndlings køretøjer til at oprette en bil og lastbil soveværelset han vil elske.

Instruktioner

1 Vælg biler og lastbiler dit barn elsker. Afhængig af sin præference, kan han ønsker racerbiler, monstertrucks, dumpere eller nogen form for bil i almindelighed. Hvis han er en ivrig NASCAR fan og elsker racerbiler, overveje at dekorere rummet med en bestemt bil og chauffør i tankerne. Eller hvis han kan lide at abe med værktøjer som mekanik brug, Vælg et tema, garage, og dekorere sit værelse med køretøjer men også blandes i udskrifter af værktøjer som skruenøgler eller skruetrækkere på pudebetræk, gardiner og sengetøj sæt.

2 Vælg et farveskema. Hvis dit barn er en NASCAR fan, kan du bruge farver af hans foretrukne bil til vægge og loft. En garage tema soveværelse efterlyser en grå-blå maling farve. Eller vælge dit barns foretrukne nuance af blå som dyb blå, himmel blå, lyseblå og aqua blå, hvis du ønsker en generel bil tema. Blå kan tjene som en himmel baggrund af alle de biler og lastbiler racing omkring hans værelse.

3 Opret en street eller racetrack på loftet eller væggen. Male en racerbane oven på loftet eller på væggen med grå maling og en bred svamp pensel. Tillade malingen til at tørre før maleriet hvide linjer (streger) i midten af banen, og gøre det muligt malingen til at tørre. Overvej at bruge hot lim til at vedlægge små racerbiler til loftet, så de synes at være væddeløb langs sporet. Eller bruge sort maling og en bred maling rulle til at male en gade på væggene. Tillad for at tørre før maleriet gule linjer (streger) midt på gaden. Brug et cykelhjul dyppet i sort maling at gøre dæk slidbaner på hjulet.

4 brugen stencils og maling for at oprette en væg kant af biler og lastbiler til at binde dette tema sammen. Eller placere et vægmaleri, der matcher dit tema til væggene.

5 brug en bil seng og sengetøj sæt, der matcher dit tema. Kaste nogle dekorative pyntepuder formet som hjul, biler og lastbiler på sengen at gøre det hyggeligt. Tilføje en Plys tæppe er omfattet i lastbiler eller biler at tilføje farve til gulvet.

6 dekorere rummet med tilbehør, der matcher dit tema. Installere hylder i soveværelset, så dit barn kan vise sin konstruktion lastbiler, modelbiler, racerbiler og andet legetøj. Tillade dit barn at dekorere disse hylder med bil klistermærker, hvis han kan lide. PIN op et par ternede flag på væggene. Hvis du vælger en garage tema, vises et sæt af plast redskaber på væggen. Placere en lampe på et Sengebord, der har en bil eller lastbil for en base. Hænge indrammede billeder af biler og lastbiler. Eller hænge plakater af hans foretrukne biler og lastbiler på væggen op.

7 hænge gardiner, der matcher det tema du har valgt. Vælg gardiner dækket med racerbiler, dumpere eller bulldozere eller en printer, der har alle former for biler og lastbiler. Eller Vælg et almindeligt gardin og oprette en kant af biler med iron-on patches. NASCAR fans kan vælge gardiner i ternet print.

8 male en kommode eller brystet en lys rød farve så det ligner en værktøjskasse. Erstatte møbler hardware med metal håndtag, der ligner dem, du finder på en værktøjskasse. Hvis du har valgt en garage tema, male dit barns navn som "Joe's Garage" på væggen.

Related Articles