Sådan installeres en router

Sådan installeres en router

Uanset om du har sendt en ny router fra internetudbyderen eller har besluttet at samle en op fra din lokale computer butik, vil ikke processen med at installere din nye hardware kræve en grad i computer engineering. At sagde, gør en fejl under installationen kan resultere i problemer med at få online eller langsommere hastigheder, du måske ellers kunne få.

Instruktioner

1 Fjern din router og dens tilbehør fra deres emballage og sørg for at du har alle de elementer, der kræves for at oprette forbindelse til internettet. Du skal bruge mindst én ADSL mikrofilter, en ADSL-linje, en strømkabel og et Ethernet-kabel hvis du vil bruge en kabelforbindelse. Sidstnævnte kan ikke forsynes med din router. Du bør også sørge for forbindelsen til internettet er gået live, hvis du har netop underskrevet med en ny udbyder.

2 Find din master telefonstik. Din master telefonstik vil give en hurtigere og mere stabil bredbåndsforbindelse end sekundære telefon point. Din master telefonstik vil typisk være placeret tæt på hvor telefonlinjen træder din ejendom og vil normalt være større end andre forbindelsespunkter. Det kan have et aftageligt dæksel, der skjuler en test forbindelses-socket og vise et "BT" eller "Openreach" logo batterihuset.

3 Fjern telefonlinjen eller bredbånd udstyr i øjeblikket tilsluttet din master telefonstik og indsætte en ADSL mikrofilter. Sæt din telefonlinje til en af ADSL mikrofilter sockets og ene ende af routerens ADSL kabel i den anden. Tilslut anden enden af din ADSL linie til din router, tilsluttes en strømforsyning og tænde den, hvis nødvendigt. Ikke alle routere har en "På" skifte eller knappen. Lys på routeren vil typisk flash og derefter stabilisere mens det forbinder til internettet.

4 installere nogen software og drivere, der fulgte med din router. Nogle routere ikke kræver insatllation software og arbejde ud af boksen, så du kan springe dette trin, hvis du har en Plug and Play-enhed.

5 Åbn "indstillinger" charme på computeren, tryk på eller klik på ikonet "Netværk" og vælge det trådløse netværk, du vil oprette forbindelse til. Hvis du bliver bedt om at skrive en sikkerhedsnøgle, tjekke din router casing og dokumentation for en adgangskode, Indtast det og klik på eller tryk på "Opret forbindelse". Du vil derefter være klar til at åbne en webbrowser og få online. Hvis du vil bruge kablet forbindelse, tilslutte din computer op til routeren via et Ethernet-kabel.

Related Articles