Bortskaffelse af forseglede bly-syre-batterier

Bortskaffelse af forseglede bly-syre-batterier

Brugte batterier er potentielt farlige for miljøet, hvis de ikke bortskaffes korrekt. Tungmetaller, ætsende syrer og bly kan sive ud af batterier, der skødesløst bortskaffes og skade søer, dyreliv og mennesker. Hvis du har en gammel forseglede bly-syre batteri (SLA batteri, anvendes typisk til biler og både) er chancerne du kan genbruge det. Miljø og sundhed og sikkerhed Online, kan næsten 90 procent af alle bly-syre batterier indsamles og bruges til at lave nye batterier.

Instruktioner

1 Spørg bilindustrien centrum om det genbruger gamle batterier, når det drejer sig tid til at købe en ny forseglede bly-syre batteri. Ifølge AAAexchange.com, genbruge mange detailhandlere, der sælger og installerer nye batterier også de gamle batterier. Tage din gamle batterier til disse steder, og forhandleren vil ordentligt genbruge og bortskaffe batteriet.

2 deltage i AAAS store batteri Roundup, afholdt årligt omkring jordens dag (22 April), hvorunder AAA etablerer indsamlingscentraler at bortskaffe gamle batterier, navnlig SLA batterier. Kalde din lokale AAA centrum for flere detaljer.

3 find en genanvendelse beliggenhed i nærheden af dig. Bringe det gamle batteri til den pågældende placering til korrekt bortskaffelse. Telefonbogen kan hjælpe; men Call2recycle.org har en søgemaskine til at hjælpe dig med at finde en genbrugsstation. Brug linket i afsnittet ressourcer til at finde et center nær dig.

Related Articles