Hvordan til at oplade en bærbar batteriet eksternt

Hvordan til at oplade en bærbar batteriet eksternt

Ved hjælp af bærbare computere er praktisk, mobile måder at sende og modtage e-mail, oprette dokumenter, se film og engagere sig i mange andre funktioner. En udfordring til at bruge bærbare computere er behovet for at holde et opladet batteri med dig på alle tidspunkter. Når du er på vej, vil du ikke løber tør for strøm. Selv om at have flere batterier er en stor potentiel løsning, bør du have en måde hen til ladning en af disse batterier, mens den anden har travlt, du tænder din computer. For at gøre dette, du har brug for en ekstern batterioplader.

Instruktioner

1 kontrollér dine nuværende laptop batteri for at se, om det indeholder en AC adapter tilslutning. Hvis det indeholder denne port, behøver du ikke at købe et stik eller et batteri med f.eks. Hvis batteriet indeholder en AC adapter tilslutning, skal du knytte din laptop's AC adapter direkte til denne port.

2 Køb et nyt kompatibelt batteri fra dig computerproducentens websted. Før du køber et nyt batteri, tjekke specifikationerne for at sikre, at batteriet er udstyret med en AC adapter port. Så når du modtager de nyt batteri, kan du oplade det ved hjælp af AC-adapteren samtidig fortsætte med at bruge din bærbare computer, der kører på din gamle batteri.

3 Køb en ekstern batterioplader fra computerproducentens websted. Fordi laptop batterier er fremstillet forskelligt for forskellige maskiner, er det vanskeligt at købe en generisk stik. Kontrollere den eksterne oplader specifikationer for at være sikker på, at dit batteri vil passe.

Related Articles