Hvordan man Wire en sele til en bilstereo

Hvordan man Wire en sele til en bilstereo

Forskellige eftermarkedet bil audio tilbehør virksomheder gøre seler designet til at interface med nogen specifikke køretøj. Disse seler er oprettet for at fungere korrekt med en eftermarkedet radio, og omfatter taler, power og jorden, blandt andre. Vedhæfter selen, når radioen er helt nyt og frisk fra boksen er lettere end forsøger at gøre det mens i køretøjet, og øger en mobilradio installation betydeligt. Desuden sikrer det alle ledninger er sikkert forbundet og tildelt.

Instruktioner

1 kig på bagsiden af sele emballage og radio's manual til at matche op farve kodning og wire beskrivelser.

2 pull off pre-cut isoleringen slutter på både radio's vedlagte seletøj og det nye køretøj seletøj. Twist nøgne ledninger ned stramt for at lette i indsættelse i butt stik.

3 skub 16-gauge stik over radioen sele, så krympe det ved hjælp af wire crimper. Skub de tilsvarende ledninger fra det nye køretøj sele i anden ende af stikkene, og krympe derefter fast så godt.

4 sikre løs tilsluttede ledninger hver 3 inches med en 3-tommer plast zip-slips. Røverkøb ud enderne af zip bånd med wire-skæring slutningen af værktøjet krympe.

Related Articles