Hvordan man bruger Collage teknikker

Collage tilbyder håbefulde kunstnere med kreative ideer og begrænset tegnefærdigheder mulighed for at udtrykke deres ideer. Ved hjælp af collage teknikker med stof, silkepapir, fotografier og andre medier, kan du oprette farverige, iøjnefaldende mønstre af følgende afhandlinger tips.

Instruktioner

1 find det rette materiale til forskellige collage teknikker. Papir collager kan bestå af sider fra blade, bits af avisannoncer eller postkort eller bare om papir materiale kan du finde. Hvis du ønsker at lægge lidt mere arbejde i lokalisering medier, skal du bruge stof som baggrund for din collage. Vælg jute, denim, cotton eller ethvert stof, der er befordrende for det overordnede design.

2 Overvej farven. Eksperimentere med forskellige nuancer, men husk, at for mange farver kan overmande af stykke og forvirrende for øjet. Børste på farveteori ved at gennemgå primære, sekundære og komplementære farver.

3 oprette følelser ved hjælp af en illusion af bevægelse. Tegne kunst elskers øjne for særlige aspekter af din collage ved at ansætte et sortiment af vandrette eller lodrette linjer. Omfatte supplerende genstande i forskellige former og størrelser-omfatte trekanter, cirkler, rektangler og andre tal i din collage teknikker.

4 beslutte på et mønster. Ved at oprette et tema og gentagne billeder, former eller farver, selv en collage, der vises usammenhængende ved første øjekast bliver et samlet hele.

5 bestemme udformningen af projektet. Den grundlæggende baggrundsfigur behøver ikke at være kvadratiske eller rektangulære. Kig på andre figurer, selv eksotiske rumfartsnationer som Femkanter og finde hvordan man bruger tekstur til din fordel. Udtænke teksturer af gruppering eller overlappende forskellige typer af papir i en collage.

Related Articles