Problemer, som lovligt blinde

Problemer, som lovligt blinde

Henhold til Social Security Administration, en person anses for lovligt blind "Hvis dit syn ikke kan rettes til bedre end 20/200 i øjet bedre, eller hvis din visuelle felt er 20 grader eller mindre i øjet bedre." Med andre ord et lovligt blind person med briller eller kontaktlinser og ved hjælp af den bedre øje, kan kun se på 20 fod hvad en normalt seende person kan se på 200 fod, eller har "tunnel vision", hvor rækken af vision er kun 20 grader.

Søger arbejde

Lovligt blind folk står over for en række problemer, hvoraf den ene er at finde arbejde. I 1992 amerikanere med handicap Act (ADA) kræver at virksomheder med 25 eller flere beskæftigede skal rumme en ellers kvalificerede individuelle med et handicap ved "rimelig indkvartering." Lovligt blind folk skal kunne finde beskæftigelse eller i det mindste ikke fjernes fra overvejelse til fordel for fuldt seende personer. Jobmuligheder for blinde (JOB), et projekt af US Department of Labor sammen med den nationale sammenslutning af blinde (NFB) tilbyder konsultationer til lovligt blinde og arbejdsgivere.

Få hjælp til studerende

Lovligt blinde elever i klasseværelset er berettiget til den samme kvalitet af uddannelse som deres normalt seende klassekammerater. Skole fakultetsmedlemmer skal tilskyndes til at give lige muligheder til lovligt blinde børn, der kan indarbejdes i deres klasseværelser. Den nationale sammenslutning af blinde tilbyder information til medlemmer om emner, der berører blind voksne og unge.

Bevare selvstændighed

Som ældre mister deres syn på grund af problemer som makuladegeneration, skal de stræber efter at holde deres uafhængighed ved hjælp af teknologi, visuel støtte produkter, uddannelse og støtte grupper. Den nationale organisation for Senior blinde samt forskellige statslige og lokale organisationer giver muligheder for seniorer til at leve uafhængigt.

At opnå fordele

Blinde eller personer med synsnedsættelser har ret til visse finansielle fordele. Social Security handicap forsikring (SSDI)-programmet og supplerende sikkerhed indkomst (SSI) programmet giver fordele for vision impaired mennesker. Folk kan optjene credits, mens de arbejder, eller selv om de arbejder efter at blive blind. Den juridiske definition af "lovligt blind" er SSA kriterierne for berettigelse til ydelser.

Kørsel

Ikke alle stater tillader lovligt blind folk at drive. Nogle stater kræver drivere bruge specialudstyr mens i andre, drivere skal anskaffe begrænsede licenser.

Socialt samvær

Fordi lovligt blinde har varierende grader af synsstyrken, er deres handicap ikke altid indlysende for andre. De fleste kræver ikke Stokke eller førerhunde. Venner og familiemedlemmer bør forstå personens begrænsninger--hun kan være i stand til at køre på lokale veje, for eksempel, men være uvillige til at køre på travle hovedveje--samt tilbyde bistand når det er nødvendigt,

Related Articles