Hip tag Design Styles

Hip tag Design Styles

Du kan typisk se boliger med gavl tag; den enkle flat-sidet tag, der opfylder øverst i en vinkel. Hip tag-typer, som omfatter den enkle, pyramide, cross-afvalmet og halv-Valmet design stilarter, der ikke består af to lige store sider: generelt, de har fire sider---to pyramider og to polygoner.

Enkel

Vælge en enkelt hip tag designstil til dit hjem, hvis du bor i et område kendt for høj vind, så du ikke behøver at bekymre sig om vinden piske eller løfte op din tagmaterialer og blæser dem ud dit hus. Vælg denne stil, også, hvis dit hjem er en struktur, hvor to sider er længere i længden end de andre to sider, som polygon figurer vil passe de to længere sider og to kortere siderne vil være en god pasform for trekant-formet del af hip-tag.

Pyramide

Sætte en pyramide hip tag på dit hjem, hvis alle fire sider af dit hjem har samme måling i længden. Denne hip tag designstil vil bestå af en ental pyramide for hver side af hjemmet, skråne opad indtil de hver mødes i et bestemt punkt på toppen af dit hus. Pyramide hip tag designs, samt andre hip tag stilarter, anbefales i geografiske områder, der oplever orkaner. Dette er fordi stejlhed af dit pyramide hip tag gør det sværere for de kraftige vinde oplevet i orkaner at komme op under dine tagsten, når de er vinklet på denne måde efter tag 101.

Cross-Valmet

Dit hjem er muligvis ikke en typisk kvadratisk form. Det kan have den standard base struktur med en tilføjet på afsnittet, der rager fra resten af huset, svarende til en "L" eller "T" form. I så fald sætte en cross-afvalmet tag design på denne type af hjem. Lide simpelt og pyramide stilarter i hip tagene, dette én vil forhindre stærk blæst eller orkaner i stripping off tag fra din bolig. Derudover cross-Valmet designstil, ligesom andre hip tagene, er gode valg for husejere bygning i områder med stærk sollys eller snefald betingelser, som de beskytter dit hjem bedre fra disse elementer på grund af tagets unikke form. Cross-afvalmet tag design styles behøver ikke bare to trekanter og to polygoner; de har også en ekstra tag afsnit (eller søm) kendt som en "dal". Dette afsnit forbinder to tagene samtidig bibeholde et hip tag design.

Halv-Valmet

Halv-afvalmet tag design ser ud præcis som den enkelt hip-tag på de to længste sider med udhæng på hver. Men det adskiller sig på de to mindre sider, der ligner gavl tag stil mere. De to kortere sider af dette tag stil har tagskægget, tilbyder beskyttelse fra regnen. Halv-afvalmet og andre hip tagene har nogle fælles ulemper: de tilbyder mindre kvist plads og gøre det vanskeligere for reparation personale til at manøvrere på begrænset område.

Related Articles