Hvordan man bruger APA-Format i Powerpoint

Hvordan man bruger APA-Format i Powerpoint

APA stil formatering kan bruges i PowerPoint-præsentationer til dokumentreferencer, der bruges af en forfatter. APA stil har en række retningslinjer for brug af i tekst-citater, der gælder til både skriftlige dokumenter og elektroniske præsentationer. Denne tutorial viser hvordan man bruger APA standarder i at dokumentere fire af de mest udbredte referencetyper. Ved at fuldføre denne tutorial, kan brugerne korrekt nævner materiale i PowerPoint præsentationer ved hjælp af en af de mest anerkendte og bredt accepteret dokumentation stilarter.

Indtast eller Indsæt den valgte tilbud fra den tidligere valgte bog om den relevante PowerPoint side billede 1. Citeringsformat for citater taget fra udskrevne materialer er: forfatter, år, sidetal. Billede 1 viser også de måde bøger er formateret på siden reference.

Indtast eller Indsæt en omskrivning segment fra den tidligere valgte magazine på den relevante PowerPoint side billede 2. Citeringsformat for trykte materialer når forfatteren er omskrevet er: forfatter og år. Billede 2 viser også de måde magasiner er formateret på siden reference.

Indtast eller Indsæt den valgte tilbud fra den tidligere valgte kladde på siden passende PowerPoint som i billede 3. Citeringsformat for trykte materialer når forfatterens navn er brugt i en omskrivning afsnit er at optage året tilbuddet blev foretaget. Billede 3 viser også de måde tidsskrifter er formateret på siden reference.

Indtast eller Indsæt den valgte tilbud fra de tidligere valgte elektronisk kilde på siden passende PowerPoint som billede 4. Citeringsformat for elektroniske materialer bruger sidetal når tilgængelig. Når sidetallene ikke er tilgængelig, anvendes stk. Greven fra de nærmeste overskrifter som en del af citatet. Billede 4 viser også den måde elektroniske kilder formateres på siden reference.

Oprette en side baseret på citater bruges i PowerPoint-præsentationen. Henvisningssider er alfabetisk og følge de formater, der er baseret på typen dokument, der refereres til som vises på tidligere billeder.

Ting du skal

Bogen Magazine Professional Tidende

Related Articles